Thursday, April 11, 2019

kena pow tudung

Padan la muka encik suami sebab kena pow tudung Aidijuma
Mula mula dia ajak pergi pejabat klien hantar claim,
Lepas tu pergi Angsana beli bahulu kakak ipar kirim,
Lepas tu, 
Ajak la dia pergi kedai Aidijuma tu..
Ambik upah teman dia ke hulu,
Ke hilir,
Lagipun,
Hari tu suami kata MY comel pakai tudung bawal.
Kalu comel beli kan la kann..
Dia kata boleh...
Niat nak pow Bawal Exklusip je terus...
Tapi yang beli selai hari tu masih bersimpan dalam paper bag sebab sayang nak pakai...
So, bawal aj sudah...

Mama Yan sauk 6 helai terus.
Warna masih lagi warna yang kusam kusam 
Hahaha...
Belum berani nak pakai warna soft/pastel sbb macam tak kena aje dengan muka.
Nampak macam warna ceria je tu kan..
Tapi tu warna keliling tudung,
Warna yang cover muka masih lagi warna biasa yang biasa MY pakai,
Coklat, hitam, putih, kelabu, biru, hijau lumut


Jumlah lost suami pada hari kejadian.
Semoga murah rezeki ye bang
Belanja bini soping tudung
Lepas ni soping 916 pula ye...

12 comments:

  1. Jelez Ahkak..
    Kat sini takde agen Aidijuma pun.
    Somi Yan mmg patut pun kena pow..
    Kan wife dah melahirkan zuriat beliau. Siap ada twin lg. Hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... pow barang kemas je belum berjaya lagi atas alasan, yang ada pun tak pakai. macam mana nak pakai, cincin dah ketat.

      Delete
  2. Sesekali pow tak salah kan, hihi.

    ReplyDelete
  3. kalau tgk banyak yg koleksi lama tuh tp tetap harga mahal lagi yek, sbb ada beberapa helai yg pernah ada dlm simpanan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tak tau sgt rate aj ni..sbb selalu beli kat ekspo...2 lai RM18..hihi

      Delete
  4. makin murah rezeki suami yan sebab belanja tudung untuk yan..cantik2 tudung tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...makin murah rezeki suami, makin la boleh kita pow selalu..ye dak?

      Delete
  5. Tu yang malas nak belanja tu haahha.... pantang offer terus pulun banyak hahaha...
    Alahhh.... bukan bini orang pun kan bini sendiri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..kann..nasib baik bawal aj je...kalau pulun bawal eksklusif banyak camni...lepas tu makan lauk ikan kering la...

      Delete
  6. wow..puas ati tu..terus dapat nam lai!
    saya pun peminat bawal, tak reti nak melilit shawl. hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu pakai instant shawl...bawal aj ni ada 2 lai je sebelum ni...bawal ekspo banyak jugak la...tp takdak kualiti la...berbulu la...warna bercapukla..tak cukup square la..hahaha

      Delete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat