Senarai Buffet Berbuka Puasa Melaka 2024 - aziankhalil.com

Breaking

Post Top Ad

Post Top Ad

Wednesday, March 13, 2024

Senarai Buffet Berbuka Puasa Melaka 2024

Asyik melintas aje promosi buffet berbuka puasa area Melaka kat Facebook Mama Yan.
Kita ni pergi berjalan ke Melaka tu 5 tahun sekali pun belum tentu,
 Takpelah…
Kita share aje lah kat blog ni,
Mana tahu ramai yang nak berbuka di Melaka tahun ni,
Nampak jauh beza harga buffet hotel di JB dan Melaka..
Faktor seberang tambak agaknya…
Hihihi…



1. Moty Hotel

Buffet berbuka puasa melaka
Selera Keluarga Dinner Buffet 
 BUY 10 FREE 1 
Hey #motyfam, our dinner buffet is back by popular demand.
 Different menus rotations will be from 13 March to 7 April 2024, designed specially to highlight our Malaysian delicacies!
 Venue: Moty Hotel - Mo Tasty Restaurant
 RM78 - Adult
 RM58 - Senior Citizen (Age 55 & above)
 RM38 - Children (Age 4-12)
Available Daily 6.30pm to 9.30pm
 Reservation is required 1 day before the dine-in date. 
Call 06 2707888, WhatsApp to 019 6886550, or DM us for reservations. 
 

2. Kings Green Hotel City Centre Melaka

Buffet berbuka puasa melaka
BUFFET RAMADHAN 2024 di Hibiscus Cafe, Kings Green Hotel City Centre Melaka!  

Bermulai dari 15 Mac hingga 17 April 2024, 
jam 6.30 petang hingga 9.30 malam, 

Hubungi kami di +606-2881091 Ext: 3/634 atau whatup 01164195815 untuk membuat tempahan atau sebarang pertanyaan. 



3. Morten Walk Hall by Nazirul Wedding Planner

Buffet berbuka puasa melaka

Morten Walk Hall, Jalan Tun Ali, 75300, Melaka ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ

Harga:
RM65 - Dewasa
RM50 - Warga Emas (60tahun keatas) 
RM40 - kanak kanak (5-12 tahun) 

(Kami juga menerima untuk majlis bagi meraikan anak-anak yatim dan Asnaf)

Sila tekan link untuk membuat Tempahan awal atau info lanjut. T
ertakluk mengikut terma dan syarat.

➡️ https://destinasiseleraorangkita.onpay.my/order/form/1

๐Ÿ“žhttp://www.wasap.my/60143417217/DestinasiSeleraOrangKita

DESTINASI SELERA ORANG KITA By _NAZIRUL WEDDING PLANNER_ 

14 Mac - 7 Apr 2024 | 6.30PM - 09.00PM

๐Ÿ“Morten Walk Hall, Jalan Tun Ali, 75300, Melaka


4. Melaka Steamboat

Buffet berbuka puasa melaka 2024

Buffet Ramadhan 2024
Kami akan beroperasi sepanjang Ramadan kecuali Isnin, khas untuk berbuka puasa..

Untuk buffet ramadhan kali ini, akan ada penambahan beberapa menu lain berbanding sebelum ini seperti roti perancis dihidang bersama sup cendawan, keropok lekor, kurma & kuih muih 
 Menjadikan lebih 90 pilihan makanan utk dinikmati ‼️
Khas bulan puasa, kami open semua meja utk di booking bagi menjamin tempat anda utk berbuka puasa. 

Harga pula masih sama 
Dewasa : RM35 (13 tahun hingga 59 tahun)
Kanak-kanak : RM16 (7 tahun hingga 12 tahun)
Warga Emas : RM24 (60 tahun ke atas)
Kanak-kanak 6 tahun kebawah : Free

Lokasi Kami di Gangsa Melaka. 
Dekat dengan airport ๐Ÿ›ซ Melaka tu je. 
Sebelah lebuh SPA. 
Location : ๐Ÿš—
https://maps.app.goo.gl/KxG55R3apZhLCFp66
Waze:๐Ÿš•
https://waze.com/ul/hw22tnbr1s



5. Dutch Harbour Cafe

Buffet berbuka puasa melaka 2024
Harga :

Normal Price
Adult rm 69.00
Child rm 49.00

Maximum kapasiti 100 pax perday.

๐Ÿ“ BERBUKA PUASA TEPI SUNGAI

Tempah Sekarang di  ⁨010-938 9182⁩



6. Kampung Meqnor Kitchen 

Buffet berbuka puasa melaka 2024

BUFFET CHEFF KAMPUNG MEQNOR KITCHEN!!!

๐‘ท๐‘ฌ๐‘น๐‘ช๐‘ผ๐‘ด๐‘จ!!!

UTK IBU MENGANDUNG DAN ANAK BERUMUR 0-3TAHUN*

Harga: 

๐‘ซ๐’†๐’˜๐’‚๐’”๐’‚ ๐‘น๐‘ด 39.90

๐‘พ๐’‚๐’“๐’ˆ๐’‚ ๐‘ฌ๐’Ž๐’‚๐’” & ๐‘ถ๐‘ฒ๐‘ผ ๐‘น๐‘ด 35.90

๐‘ฒ๐’‚๐’๐’‚๐’Œ-๐‘ฒ๐’‚๐’๐’‚๐’Œ ๐‘น๐‘ด 29.90

WAKTU:

6:30PM - 8:30PM

https://linktr.ee/meqnorkitchen



7. Mahligai Royale Banquet 

Buffet berbuka puasa melaka 2024

 Buffet Ramadhan Citarasa Melaka Mahligai Royale Banquet 2024 / 1445H

Dewasa : RM50.00

Kanak-kanak : 30.00

☎️ Untuk Tempahan:

https://wa.link/7qn2tb (En. Ekhwan)

https://wa.link/1icv71 (Pn. Hikmah)

https://www.facebook.com/mahligairoyalebanquet/

๐Ÿ“ ๐Ÿข Lokasi Mahligai Royale Banquet

Mahligai Royale Banquet

No 6, Jalan Tasik Utama 64,

Kawasan Perindustrian Taman Tasik Utama,

75450 Ayer Keroh,

Melaka, Malaysia.


Google Maps: Mahligai Royale Banquet

https://maps.app.goo.gl/nFTKoLJTKGckWuVB6

Waze: Mahligai Royale Banquet: https://waze.com/ul/hw22sznpgu


8. ISDA Catering 

Buffet berbuka puasa melaka 2024

๐Ÿ‘‰ Jadi, Jom Pilih Buffet Berbuka Puasa kami, Bufet Sajian Warisan ISDA 2024 sebagai tempat berbuka Puasa Anda Tahun ini.

Bufet Sajian Warisan ISDA 2023 kembali menemui anda pada bulan Ramadan tahun ini.

Kami dah buka bermula 15 Mac 2024 hingga 7 April 2024 bertempat di Dewan Anjung ISDA - Event Space . Lokasi sama seperti tahun lalu. Berdekatan dengan NSK Cheng.

Harga buffet kami masih kekal:

๐Ÿ‘‰RM29.90 utk dewasa ๐Ÿ”ฅ

๐Ÿ‘‰RM20.90 Warga Emas & OKU ๐Ÿ”ฅ

๐Ÿ‘‰RM17.90 kanak² ๐Ÿ”ฅ

dan konsep menu juga kekal seperti tahun 2023. Makanan akan disediakan oleh ISDA Catering Melaka  yang terdiri dari lebih dari 30 juadah Berbuka Puasa.

Jika ada pertanyaan lanjut, boleh hubungi kami terus melalui whatsapp dengan tekan link di bawah ini:

www.wassap.my/0108825750/SajianWarisanISDA2024

www.wassap.my/0182880239/SajianWarisanISDA2024


9. Queenspark LoVita Hotel Melaka

Buffet berbuka puasa melaka 2024
Queenspark LoVita Hotel Melaka
Harga: 
Dewasa :RM69.00
Kanak kanak RM 49
+6018-9812010


Lovita Tanjong Bidara Beach Resort: 
Dewasa : RM89.00
Kanak kanak RM 49
+6017-70099627



10. Courtyard by Marriot Melaka

๐ŸŒ™ Singgah Selera Dinner Buffet ๐ŸŒ™

Get ready to tantalize your taste buds with our mouthwatering Singgah Selera Dinner buffet at Courtyard Melaka. What’s more, be prepared to be greeted by a line-up of live action pop-up stalls! ๐Ÿ‘จ๐Ÿป‍๐Ÿณ๐Ÿฝ

Book your table for an evening of culinary
delight and unforgettable memories๐ŸŒŸ✨

๐Ÿ—“: 15th March 2024 to 8th April 2024
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป๐Ÿ‘จ๐ŸปRM 168 nett for adults
๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐Ÿ‘ด๐ŸผRM 90nett for children aged 5-12 & senior citizens aged 60 and above.



11. HOTEL SERI COSTA, MELAKA

Menu istimewa berbuka๐Ÿ˜:
๐Ÿ”ฅ Gulai Daging Kawah 
๐Ÿ”ฅ Kambing Bakar Costa
๐Ÿ”ฅ Murtabak Chef Anuar
๐Ÿ”ฅ Pelbagai juadah aneka rasa

HARGA BIASA
Dewasa RM88
Kanak-kanak RM68

Tempah hari ini secara online>>
https://feldatravel.onpay.my/order/form/buffetramadan

Atau hubungi Pn Norli (Sales): +60122545268



12. Ramada Plaza By Wyndham Melaka
Tel : 06 289 9962


13.  Tun Fatimah Riverside Hotel Melaka

Santapan Ramadan Tun Fatimah di Tun Fatimah Riverside Hotel Melaka

15 Mac - 7 April 2024
6.30pm - 9.00pm
Tawaran terhad dapatkan sebelum terlambat‼️
☑️Early bird RM68 untuk dewasa sahaja.
☑️Bayar 10 percuma 1 (Dewasa sahaja)
Harga biasa seperti berikut:
✅Dewasa - RM 80.00 bersih seorang
✅Kanak-kanak (5 -11 tahun)  - RM 45.00 bersih seorang
✅Warga emas (60 tahun & ke atas) - RM 45.00 bersih seorang
Untuk tempahan & pertanyaan hubungi @ WhatApps:
☎️06-2897888
๐Ÿ“ฑUmairah - https://wa.link/ggriup
๐Ÿ“ฑAzzaiman- https://wa.link/fildgv
๐Ÿ“ฑHotel - https://wa.link/xsjxl3
P/S= SCAN QR CODE UNTUK MELIHAT SENARAI MENU



14. A’Famosa Resort Hotel

RASA-RASA BUFFET RAMADHAN A’FAMOSA 

Tarikh ๐Ÿ—“ : 12 MAC 2024 - 9 APRIL 2024
Masa ๐Ÿ•ฐ : 6.30PM - 9.30PM
Tempat ๐Ÿฝ : Tulip Hall, Freeport A’Famosa Outlet

HARGA NORMAL ๐Ÿท️
DEWASA : RM98
KANAK-KANAK / WARGA EMAS : RM78

๐Ÿ‘ง๐ŸปKanak-Kanak : 4 - 12yrs old (4 Tahun ke bawah akan dapat kemasukkan PERCUMA)
๐Ÿ‘ต๐ŸปSNR CITIZEN : 60 & Above

TEMPAH SEKARANG ❗️ 
011-1600 0002



15. Batik Catering & Cafe, Melaka

 'NUSANTARA SAJIAN DESA'.

Tempat yang selesa, beserta dekorasi yang cantik dapat dinikmati bersama juadah-juadah yang lazat bersama insan tersayang๐Ÿค—❤️

MARI, TEMPAH SEKARANG‼️

Tempat: Batik Catering & Cafe ( No. 1, Jalan Bukit Sebukur, 75150, Melaka )

Dewasa: RM45.00
Kanak-kanak (6-11 tahun) 
/ Warga emas (60 tahun ke atas) : RM37.00

๐Ÿ•Œ Surau disediakan

Tarikh tempahan :

16 Mac 2024 - Sabtu ( Menu A )
22 Mac 2024 - Jumaat ( Menu B )
23 Mac 2024 - Sabtu ( Menu B )
29 Mac 2024 - Jumaat ( Menu A )
30 Mac 2024 - Sabtu ( Menu A )
06 April 2024 - Sabtu ( Menu B )

Untuk sebarang pertanyaan , WhatsApp kami atau hubungi kami di:

๐Ÿ“ž+6 011 7115 5735



16. Seri Chendana Resort Ballroom Melaka

๐๐”๐…๐„๐“ SAJIAN DESA 2024

Tempahan Online: https://ezy.la/bsdscr24

Raikan kemeriahan Ramadhan tahun ini dengan berbuka puasa bersama keluarga tercinta & rakan-rakan di ๐๐”๐…๐„๐“ SAJIAN DESA dengan suasan kampung yang pasti menggamit kenangan & Tempat Berhawa Dingin.

Dengan lebih 50 Pilihan sajian makanan yang bakal dihidangkan, Pasti membuat anda rambang mata untuk membuat pilihan.

Harga Biasa:
RM 59 (DEWASA)
RM 49 (WARGA EMAS)
RM 39 (KANAK-KANAK 5-12TAHUN)

Tawaran Early Bird yg menarik dan harga amat berpatutan serta kemudahan yang tersedia!
๐Ÿš— Kemudahan parkir 
๐Ÿ•Œ Surau selesa bersebelahan 
๐Ÿซง Ballroom & berhawa dingin 
๐Ÿน Bufet menu menarik 
 ✅ 2 - 27 Ramadhan 1445 Hijrah
 ✅ 6:30 petang - 9:00 malam
 ✅ Seri Chendana Ballroom Ayer keroh Melaka



17. ​​​​​​​​MITC Hotel Melaka

MITC Hotel masih membuka tempahan untuk berbuka puasa bertemakan citarasa Chef Rahim.๐Ÿ˜‹
Tempahan awal amatlah digalakkan✨๐Ÿ•Œ

Tunggu apa lagi ? hubungi kami sekarang!

๐Ÿ“ MITC Hotel , Jalan Konvensyen, 75450 Ayer Keroh,Melaka​​​
​๐Ÿ“ž 06-2331551​​​​​​​​ / 0196241552
​๐Ÿ’ป www.mitchotel.com.my
​๐Ÿฌ @mitchotel



18. Hatten Hotel Melaka

๐ŸŒ™✨ Indulge in the flavours of Ramadan tonight! ๐ŸŒŸ Our "Bear-y" Sedap Ramadan Buffet Dinner awaits at the Grand Ballroom. ๐Ÿป

✨ With an array of delectable dishes, embrace the spirit of togetherness and feast to your heart's content. For only RM128/adults, and a generous 50% off for senior citizens and children, it's a feast for all! ๐Ÿฝ️✨ 

Reserve your seat now by calling +6062219448 or scan the QR code. Let's make tonight's Iftar unforgettable! ๐ŸŒ™๐Ÿด 




19. Bayview Hotel Melaka

Buffet Lambaian Desa kembali ke Bayview Hotel Melaka mulai 13 Mac 2024! Rasailah pengalaman menjamu selera bersama kami dengan keluarga dan mereka yang tersayang di sepanjang promosi istimewa kami. 

Tempah sekarang dan nikmatilah hidangan istimewa kami di Bayview Hotel Melaka! 

13 Mac hingga 8 April 2024
Palette Cafรฉ @ Bayview
Setiap hari 7.00 pm – 9.30 pm
Harga: MYR95/Dewasa | MYR72/Warga emas 55 keatas | MYR48 Kanak2 6 - 12 
WhatsApp: 011 2669 8871
Call: 06 283 9888

*Disebabkan in adalah promosi berpanjangan, menu akan bertukar untuk mempelbagaikan hidangan setiap hari



20. Puteri Bay Hotel Melaka

๐˜ฝ๐™š๐™ง๐™ ๐™ช๐™ข๐™ฅ๐™ช๐™ก ๐™™๐™ž ๐™—๐™–๐™ฌ๐™–๐™ ๐™จ๐™ž๐™ฃ๐™–๐™ง ๐™—๐™ช๐™ก๐™–๐™ฃ ๐™๐™–๐™ข๐™–๐™™๐™–๐™ฃ, ๐™ข๐™š๐™ฃ๐™ž๐™ ๐™ข๐™–๐™ฉ๐™ž ๐™—๐™š๐™ง๐™ ๐™–๐™ฉ ๐™ž๐™›๐™ฉ๐™–๐™ง ๐™™๐™ž ๐™ƒ๐™ค๐™ฉ๐™š๐™ก ๐™’๐™–๐™ ๐™–๐™›.

Alami kemeriahan dan keenakan menu berbuka puasa dengan pelbagai menu istimewa siap tersedia menyambut anda untuk berbuka puasa bersama keluarga atau teman sekerja di Puteri Bay Hotel Melaka.

Sebarang maklumat lanjut, sila hubungi:

๐Ÿ“ฑhttps://wa.me/601165232166
๐Ÿ“ฑhttps://wa.me/601165242166
๐Ÿ“ฑhttps://wa.me/60182339898
๐Ÿ“ง sales.pbhm@pwnb.com.my




21. Hotel Sentral Melaka

SELERA RASA KAMPUNGKU 2024
Hotel Sentral Melaka mempersembahkan juadah Iftar berkonsepkan Citarasa Kampungku. 
Kami juga mempersembahkan Busker untuk menghiburkan para tetamu ketika beriftar di hotel yang berteraskan suasana seakan beriftar di kampung halaman.

Harga Biasa : RM68 (Dewasa) & RM40 (Kanak-Kanak/Warga emas)
Buffet bermula pada 29 Mac – 28 April 2024
Masa : 6.30 Petang - 09.30 Malam

Untuk tempahan, sila tekan link "WhatsApp" tertera dibawah
๐Ÿ“ฒ (Pn. Reyhan) https://wasap.my/60172449395/HSMERamadanBuffet
๐Ÿ“ฒ (Suhairi) https://wasap.my/60146467689/HSMERamadanBuffet
๐Ÿ“ฒ (Hajar) https://wasap.my/60149118969/HSMERamadanBuffet

atau terus telefon kami di ☎️+6 06-288 0088 sambungan 0099





22.  ๐’๐ฐ๐ข๐ฌ๐ฌ-๐†๐š๐ซ๐๐ž๐ง ๐‡๐จ๐ญ๐ž๐ฅ ๐Œ๐ž๐ฅ๐š๐ค๐š!


๐‰๐จ๐ฆ ๐๐ž๐ซ๐›๐ฎ๐ค๐š ๐๐ฎ๐š๐ฌ๐š ๐๐ข ๐’๐ฐ๐ข๐ฌ๐ฌ-๐†๐š๐ซ๐๐ž๐ง ๐‡๐จ๐ญ๐ž๐ฅ ๐Œ๐ž๐ฅ๐š๐ค๐š!

๐“๐š๐ซ๐ข๐ค๐ก : ๐Ÿ๐Ÿ ๐Œ๐š๐œ - ๐Ÿ– ๐€๐ฉ๐ซ๐ข๐ฅ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ’
๐‡๐š๐ซ๐ ๐š: ๐‘๐Œ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ–/๐๐ž๐ฐ๐š๐ฌ๐š, ๐‘๐Œ๐Ÿ—๐Ÿ–/๐ฐ๐š๐ซ๐ ๐š ๐ž๐ฆ๐š๐ฌ, ๐‘๐Œ๐Ÿ•๐Ÿ–/๐ค๐š๐ง๐š๐ค-๐ค๐š๐ง๐š๐ค
๐”๐ง๐ญ๐ฎ๐ค ๐ญ๐ž๐ฆ๐ฉ๐š๐ก๐š๐ง, ๐ฌ๐ข๐ฅ๐š ๐ก๐ฎ๐›๐ฎ๐ง๐ ๐ข ๐‚๐ข๐ค ๐…๐ข๐ซ๐๐š๐ญ๐ฎ๐ฅ ๐๐ข +๐Ÿ”๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ ๐Ÿ๐Ÿ”๐Ÿ ๐Ÿ’๐ŸŽ๐Ÿ”๐Ÿ— (wa.me/60122624069) ๐š๐ญ๐š๐ฎ ๐‚๐ข๐ค ๐’๐š๐ฅ๐›๐ข๐š๐ก ๐๐ข +๐Ÿ”๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ ๐Ÿ๐Ÿ—๐Ÿ’ ๐Ÿ—๐ŸŽ๐Ÿ”๐Ÿ— (wa.me/60122949069)





23. Imperial Heritage Boutique & Gourmet Hotel, Melaka

Wow, it's a feast for the senses! Enjoy the delicious whole lamb BBQ๐Ÿ– at our upcoming Iftar Ramadan event. Join us from 13th March 2024 to 8th April 2024 at Imperial Heritage Boutique & Gourmet Hotel.

Book your seat now at https://www.imperialheritage.com.my/offers/ or contact https://wa.link/a0r4ts for more info!



24. Bayou Lagoon Park Resort Melaka

Jom beramai-ramai berbuka di Bayou Lagoon Park Resort Melaka
Ada kambing golek, bihun sup utara, laksa johor, roti jala, dan banyak lagi menu utama serta aneka pencuci mulut yang pastinya menyelerakan. 
Harga:
Dewasa: RM88
Kanak-kanak/ OKU/ Warga emas: RM55

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan atau tempahan,

Call: 06-2330 888
Whatapps: 013-286 8750 / 013-2868571
Email: sales@bayoulagoon.com.my


25. Rumah Belanda Melaka

๐’๐€๐๐“๐€๐๐€๐ ๐๐”๐…๐…๐„๐“ @ ๐‘๐”๐Œ๐€๐‡ ๐๐„๐‹๐€๐๐ƒ๐€ & ๐Œ๐„๐๐€๐๐†๐ˆ ๐‚๐€๐๐”๐“๐€๐ ๐๐„๐‘๐“๐”๐€๐‡! 

๐Ÿ›๐Ÿฅ™ Pelbagai menu pilihan boleh dinikmati bersama; Lamb Grill, Masakan Kampung, Masakan Barat, Live Cook, Kuih Muih Tradisional & lebih 100 menu setiap hari!

Setiap pembelian kupon buffet akan melayakkan anda untuk dapat 1x penyertaan cabutan bertuah!

Klik link di bawah untuk beli sekarang! 
>> https://rumahbelanda.onpay.my/order/form/buffet
>> https://rumahbelanda.onpay.my/order/form/buffet
.
Rumah Belanda 
Jalan Kota, Banda Hilir, 75000 Melaka.
06-264 4422 / 019-442 2950

Whatsapp : https://wa.link/mxf58z
Lokasi Rumah Belanda : https://maps.app.goo.gl/52TFBVQgXbaej23J8



26. Noble Resort Hotel Melaka

Pelbagai jenis makanan yang akan kita "jelajahi" sepanjang Bufet Ramadan bersama Noble Resort Hotel Melaka. 

Klik untuk tempahan atau pertanyaan.
Whatsapp : wa.link/j4lo9z
Whatsapp : wa.link/07ocoe


27. Mudzaffar Hotel, Melaka

JomIftar@Mudzaffarhotel !
Harga : 
Dewasa : RM 88
Kanak kanak & warga emas : RM 48

Sila hubungi kami untuk keterangan lanjut atau tempahan ditalian 06-234 7733 atau seperti link whatsapp dibawah :

https://wa.me/601161197815?text=Ramadhan2024 Pn. Norme
https://wa.me/60183884563?text=Ramadhan2024 En. Johaimi 
https://wa.me/60142687377?text=Ramadhan2024 Pn.Aishah



28. Grand Kaca Wedding Hall 

Menu Warisan Nusantara
Harga: 
Dewasa RM 39
Kanak kanak : RM 25
Warga Emas : RM35

30 Jenis menu hidangan yang disediakan, dari warga emas hingga ke kanak2, semuanya boleh dinikmati bersama.

http://www.wasap.my/+601111243454/BuffetRamadhan

boleh juga waze location kami : ( Grand kaca wedding hall )
https://maps.app.goo.gl/W3BGHp3sePQBo4Aa8?g_st=iwb

*Waktu operasi * ๐Ÿ•• 6.00 ptg - ๐Ÿ•˜ 9.00 mlm

Galakkan hanya untuk tempahan online sahaja.
Bagi memudahkan pihak kami RESERVED table untuk anda.



29. RASA IFTAR KOBEMAS

Hubungi Kami Untuk Tempahan
http://www.wasap.my/60195953707/farehaHotelKobemas
Harga; Dewasa RM 65
Kanak-kanak: RM 45
Bermula Dari 14 Mac Hingga 8 April 2024

Nikmati hidangan berbuka dengan citarasa istimewa seperti Kambing Golek, Satay, Masakan Kampung
dan Macam-macam Lagi hanya di Hotel Kobemas Melaka!


30. Ibis Kitchen 


Jom berbuka puasa with us this Ramadan!
We’ll take you to a culinary journey through time with delectable and mouth watering cuisines - from classic Malay dishes including kambing golek, satay, rendang and sweet local desserts. 
๐ŸŒ™ ๐๐จ๐ฌ๐ญ๐š๐ฅ๐ ๐ข๐š ๐‘๐š๐ฆ๐š๐๐š๐ง ๐Ÿ.๐ŸŽ ๐๐ฎ๐Ÿ๐Ÿ๐ž๐ญ ๐ŸŒ™
๐Ÿ“ ibis Kitchen
๐Ÿ—“  15 March - 7 April 2024
⏲  6.00pm - 10.00pm
๐Ÿ’ต RM 98 ++ (Adult) | RM 68 ++ (Senior Citizen | Child)

For more information or reservation,  DM or contact our team:
☎️ +60 6-222 8888
๐Ÿ“ง  h9101@accor.com 
๐Ÿ“ฑhttp://wasap.my/60196645396 


31. Holiday Inn Melaka

Holiday Inn Melaka extends an invitation to revel in a delectable iftar feast. Enjoy a gastronomic voyage featuring a selection of cuisines in addition to genuine, traditional Malay favourites, all under the theme of "Meriah Kembali Ramadan."

From traditional Malay fare and heirloom recipes to modern selections, you’ll be spoiled for choices with over 150 dishes featuring highlights such as our standout offerings - “Daging Salai Masak Lemak”, “Rendang Tok”, “Ayam Percik” “Ikan Patin Masak Tempoyak”, “Kambing Golek”, “Pajeri Nenas” and so much more mouthwatering dishes.

๐Œ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ก ๐Š๐ž๐ฆ๐›๐š๐ฅ๐ข ๐‘๐š๐ฆ๐š๐๐š๐ง ๐๐ฎ๐Ÿ๐Ÿ๐ž๐ญ ๐ƒ๐ข๐ง๐ง๐ž๐ซ (1๐™จ๐™ฉ ๐™ฌ๐™š๐™š๐™  ๐™จ๐™ฅ๐™š๐™˜๐™ž๐™–๐™ก)
๐Ÿ•’ 15 March - 21 March 2024
๐Ÿ•’ 6:30pm - 10:00pm
๐Ÿ”– RM98 nett adult
๐Ÿ”– RM68 nett senior citizen (60 years and above)
๐Ÿ”– RM48 nett children ages (4-12 years)

๐Œ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ก ๐Š๐ž๐ฆ๐›๐š๐ฅ๐ข ๐‘๐š๐ฆ๐š๐๐š๐ง ๐๐ฎ๐Ÿ๐Ÿ๐ž๐ญ ๐ƒ๐ข๐ง๐ง๐ž๐ซ
๐Ÿ•’ 22 March - 7 April 2024
๐Ÿ•’ 6:30pm - 10:00pm
๐Ÿ”– RM118 nett adult
๐Ÿ”– RM88 nett senior citizen (60 years and above)
๐Ÿ”– RM68 nett children ages (4-12 years)
For more information or enquiries, kindly contact us at +6019 656 1888



32. Hotel Seri Malaysia, Melaka


Jom berbuka puasa di Hotel Seri Malaysia Melaka 
Harga:
Dewasa RM 65
Kanak kanak RM35
Warga Emas RM35

wasap utk tempahan anda 
*MAS* http://www.wasap.my/+60136514008/IFTAR2024
*SERINA*  http://www.wasap.my/+60105159757/IFTAR2024


3 comments:

  1. Ya, beza sungguh harga dia. Di Melaka lebih kerakyatan sikitlah kan.

    ReplyDelete
  2. Banyak pilihan buffet ramadan
    kalau dompet tebal bolehlah hari2 pegi

    ReplyDelete
  3. Menarik nya.. menguji jiwa betul.. dah la tahun azam nak masak hari2 di rumah hihihii..

    ReplyDelete

Terima kasih, jap lagi MY approve ya :-)

Post Top Ad