Emina Clay Mask Pink
Pin it

Mengapa Perlu Pakai (face masker) Pupur Wajah? Pupur atau masker wajah Banyak kegunaannya. Ada yang berguna untuk menegangkan kulit, ada yang untuk menyamarkan bekas jerawat,  ada juga untuk menarik keluar white head & black head dan ada yang untuk mencegah garis-garis penuaan pada wajah…

Read more
A... for 20 things
Pin it

Baca baca blog orang tahun 2011 punya entry... Jumpa ni... nampak menarik pula The rules: It's harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours and tag twenty people. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real no…

Read more
Makan Malam di Old Town White Coffee
Pin it

Anak anak ajak ayahnya makan di Old Town White Coffee hujung minggu lepas. Layan la.. Mama diorang ikut aje... Mana mana pun boleh, Makan nasi lauk telur kicap pun boleh. takde masalah problem. Macam tu lah, Bila nak keluar ada yang bawa telefon, Ada yang tak bawa telefon. Bila tanya mana handphone…

Read more
Sajian Desa Ramadan Holiday Villa Johor Bahru
Pin it

Bulan Ramadan belum start ye.. Tapi dah boleh beli voucher early bird untuk menikmati Sajian Desa Ramadan buffer di Holiday Villa untuk berbuka puasa nanti. Baru preview, Tapi hiasan, mood, suasana, lauk pauk...  Dah macam betul betul punya buka puasa. Boleh bayang la macam mana punya grand waktu b…

Read more