Showing posts with the label EmasShow all

Selamat hari Jumaat semua pembaca. Hari ni takde entry karangan sendiri. Ni jumpa dalam group whatsapp. Tak tahu nak kreditkan penghargaan pada siapa. Walaubagaimana pun terima kasih ya Emas di sebut 8 kali di dalam Al- Quran 1. Emas dijadikan indah pada pandangan manusia  (A-li' Imraan 3:14)  …

Read more
Wujud lagi  ke? Part 4
Pin it

Haha.. Yang ni MY pun tertanya tanya? ada ke wanita yang tak sukakan emas? Alangkan lelaki pun suka emas... Ini pulak wanita... Yang tak suka pakai perhiasan emas ramai... Tapi tak suka emas tu? Tak tahu la ada ke takde... Kadang kadang ada orang tak suka pakai perhiasan emas ni sebab sebab dia yan…

Read more
Makan emas
Pin it

Saya tak minta banyak banggg...karipap je... Karipap sebiji pun takkan tak boleh bangg.. Saya ingat nak order kerepek bawang ajelah untuk raya haji ni. Dalam 20 gram cukup lah... Pulut dakap saya tahun lepas elok lagi... tahun ni tak rasa nak pulut dakap dah.m Saya tak kisah.... biskut tawar pun bo…

Read more
i love gold
Pin it

Perkongsian dr wall DrMohamad Faiz Maarof Bismillah 17/9/15 - Hari ni masuk gaji untuk penjawat awam. Biasanya 20hb tapi diawalkan memandangkan minggu depan Raya Haji jadi dapat melakukan persediaan awal  Biasanya gaji masuk je terus bayar komitmen2 bulanan - hutang / belanja bulan2 / sedeka…

Read more