Showing posts with the label wujud lagi ke perempuanShow all
Wujud Lagi Ke? Part 6 :Makan pakai tangan
Pin it

Apa entah punya soalan kann... wujud dan berlambak lambak.. Bukan kat rumah je.. Kat restoran pun berlambak perempuan makan pakai tangan. Mama Yan pun makan nasi pakai tangan kalau kat rumah. Tapi kalau di restoran dan kedai makan, selalu pakai sudu garpu... Kat kedai letak sabun basuh tangan cair …

Read more
Wujud lagi  ke? Part 4
Pin it

Haha.. Yang ni MY pun tertanya tanya? ada ke wanita yang tak sukakan emas? Alangkan lelaki pun suka emas... Ini pulak wanita... Yang tak suka pakai perhiasan emas ramai... Tapi tak suka emas tu? Tak tahu la ada ke takde... Kadang kadang ada orang tak suka pakai perhiasan emas ni sebab sebab dia yan…

Read more
Wujud lagi ke? Part 3
Pin it

Ya ampunnn.... Mestilah masih wujud... Lesung batu ni macam satu keperluan tau kat rumah. Boleh katakan hampir tiap tiap hari lesung batu ni bertugas tau. Kalau nak masak banyak banyak, Pakai blender... Tapi kalau masak tiap tiap hari tu... Memang pakai lesung batu ajelah. Susah tau nak blender baw…

Read more
Masih wujud ke? Part 2
Pin it

Kalau betul betul sekarang... Memang kisah... Tak berani kot nak makan kat gerai... Kena saman karang...nayaaa... Tapi sebelum PKP... MY memang tak kisah makan di gerai... Gerai medan selera boleh, Gerai tepi jalan pun boleh, Dengan syarat... bersih. Mama Yan dan suami memang takde hal sangat bab…

Read more
Masih wujud ke? Part 1
Pin it

Naik menyampah pula bila keluar quote "Masih wujud ke perempuan dot dot dot..." "Masih wujud isteri dot dot dot.." Bukan sikit sikit.. banyak dan berlambak lambak lalu di newfeed... Tak tahu kenapa dan apa perlunya soalan begitu... Biasanya page page yang takde modal menulis la …

Read more