Showing posts with the label Pantai Air PapanShow all
MY Review Sri Mersing Resort
Pin it

Dari takde apa nak tulis.. Letak aje gambar gambar kat Mersing hari tu... Lepas tu.. Tulis la sikit sikit... Janji berupdate.. jangan sunyi sepi sangat Ni pandangan depan chalet tempat MY menginap bersama keluarga hari tu. Betul betul macam design chalet lama lama kan.. Yang macam ni la suami MY su…

Read more
Bercuti di Mersing, Johor Hari Ke Tiga
Pin it

Hari ketiga di Mersing memang tak buat apa apa sebab suami MY kerja. Alhamdulillah kami dapat projek baru di Mersing. Jadi sekali jalan la tengok site, susun pekerja dan susun barang kerja di tapak.  Seharianlah suami MY keluar bekerja dan seharian jugalah Mama Yan menghadap anak anak... Sama aje m…

Read more
Bercuti di Mersing , Johor : Hari Kedua
Pin it

Pagi pagi pukul 7.30 kami dah sampai plaza Jeti Mersing. Nak kena sarapan dulu. Sebabnya nak ke laut tak boleh perut kosong. Nak kena alas perut dulu.  Janji dengan agen pukul 8.30 pagi. Tapi sebab air surut, agen kata mungkin lewat sikit. Kalau air surut, bot tak boleh masuk ke jeti. Takpe... kam…

Read more
Bercuti di Mersing, Johor : Hari Pertama
Pin it

Sementara anak anak tengah cuti ni, Kita bawa la anak anak bercuti untuk cari pengalaman dan jalan jalan ke tempat orang. Asyik duduk rumah, main handphone, tengok TV dan bergaduh.. Bawa la berjalan jalan sikit. Tapi percutian kami percutian bajet aje. Terlanjur pula ayahnya ada kerja di Mersing, K…

Read more
Pantai Air Papan, Mersing, Johor Darul Takzim
Pin it

kerna termakan dek kata2 seorang sahabat, En. Suami koi membawa kami sekeluarga ke Pantai Air Papan, Mersing....huhu...siap siap masak dalam kul 9 kitorang gerak..ikut jalan lama Kulai-Kota Tinggi_mersing...sampai kat simpang kat kota..koi dah bising2 pasal jauh sangat nak ke Air Papan...baik ke De…

Read more