Inai pengantin?? jom..
Pin it

cantik takk...haa...bos takde yer ari ni...so di waktu rehat nilah nak mengular...cik adik manis bos tecit ni suka conteng2 tangan orang...so ini antara hasil contengan-contengan beliau yer... macam tak bersalah ajer... ok... ditepekkan sekali hasil copy paste untuk ki…

Read more
Birthday Abang Mukhlis..
Pin it

last week birthday anak MY si Abang Mukhlis… tak buat majlis sambutan pun…macam tiap2 tahun..kami sambut anak beranak ajer…potong kek…makan2 kat luar… ni birthday abang mukhlis yang ke 4. Umur 4 tahun, tapi bercakap macam budak dah sekolah. pot pet pot pet..pening nak melayan. semoga anaka…

Read more
Coklat lagi...
Pin it

sebenarnya pagi ni koi ada terima emel...tanya pasal coklat..ringkas bebetul emelnya....tulis kat subjek jer soalannya...salam takde...say hai takde... oklah..biasanya..kalau kita guna coklat beryls ker...tulip ker...takyah campur apa2 dah...tapi ini untuk buat handmade chocolat yer....cuma cair…

Read more
Pokok bonsai manik
Pin it

Last week masa balik kampung..mak mertua koi tunjukkan hasil kreativitinya masa menghadiri kelas kraftangan anjuran KEMAS...hmmm...pastu asik suh koi join buat sama... "mak dah beli manik banyak tu..." haha...adoi...bukan koi taknak join..tapi bilanya masa koi nak melayan menda halus mu…

Read more