Sevimli Tehlikeli : Cute & Dangerous
Pin it

Filem Turki pulak hari ni... layan kali kedua sambil masak kat dapur. Tengok kat handphone thru Youtube je... suka tengok sebab pelakon dia comel sangat.  Cerita ni bermula dari seorang wanita kaya, tapi ada penyakit. Dia nak sangat anak sebelum dia mati, jadi dia kahwin. Suami dia tak sayang dia p…

Read more
Cara Goreng Ayam Guna air fryer
Pin it

Suami MY suka belikan anak anak peha ayam.. Mama Yan sendiri pula kalau beli ayam... beli dua ekor... Peha ayam tu potong dua lagi...hahaha... Kami memang banyak berbeza.. Suami memang suka manjakan anak anak dari segala segi.. MY pula... banyak "no..cannot..tak boleh... jangan.." Bagi MY…

Read more
Hadiah dari Eza Boom Boom
Pin it

Mama Yan dah terima hadiah planner book  SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM Siap berbungkus indah dalam wrapping paper bercorak. kemain sayang MY nak koyakkan,  berhati hati buka guna cutter,  dan simpan wrappernya...hehehe.. Cantik sangat tau wrapper tu... Dan ini lah dia Diary Pla…

Read more
Keladi goreng
Pin it

Masa belum kahwin dulu, MY tak pernah makan ubi keladi goreng. Kalau ada pun.. Ubi keladi ni dibuat gulai atau pengat. Lepas kahwin dengan wong jowo segamat, Barulah MY jumpa ubi keladi yang digoreng macam keledek. Sememangnya perkahwinan itu mengembangkan budaya dan peradaban sesuatu kaum. Kalau a…

Read more