Hadiah dari Eza Boom Boom

Mama Yan dah terima hadiah planner book 

SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM


Siap berbungkus indah dalam wrapping paper bercorak. kemain sayang MY nak koyakkan, 
berhati hati buka guna cutter, 
dan simpan wrappernya...hehehe..
Cantik sangat tau wrapper tu...


Dan ini lah dia Diary Planner tu..
Nampak kat luar dia macam simple je..
Tapi kat dalam dia..
Memang perfectly macam yang Mama Yan cari sejak hujung tahun lepas.
MY memang cari ciri ciri macam ni:
1. Kulit nipis
2. ring
3. ada petak2 tarikh
4. ada muksurat bergaris untuk menulis
5. simple taknak tebal sangat dengan isi yang MY tak baca pun.

Tiba2 menang segmen dan dapat hadiah serupa seperti yang MY cari.
happy sangat sangat
Terima kasih Eza Boom Boom...
Semoga murah rezeki dan bahagia selalu...




 

13 Comments

  1. Pucuk dicita ulam mendatang.
    Selamat menggunakan.

    ReplyDelete
  2. Tahniah! Rezeki persahabatan maya.

    ReplyDelete
  3. Terima kasih Mama Yan atas entry ini. Eza hargai sangat. Begitu juga di IG. Alhamdulillah, planner book tersebut seperti citarasa yang Mama Yan kehendaki. Syukur sangat. Tunggu entry balas Eza ya. Happy blogging! :D

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, tahniahhh.. bestnyaaa dapat hadiahhh. hehehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..bestnya dapat planner. Tahniah kakyan :) Planner cantik!

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak Yan.. semoga akak dan si pemberi hadiah nie dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Tahniah Mama Yan..

    ReplyDelete

terima kasih, sila komen lagi :-)