Cara Ukur Cincin

Dah tak lama dah nak raya ni...
Yang mana berhajat nak tambah cincin..
Ni Mama Yan tepek cara ukur saiz cincin...
Boleh la buat rujukan...
Takpun wasapp kan gambar ni kat suami..
tulis la caption,...
kot kot la kalau nak buat surprise...
ni saya bagi saiz siap siap...hahaha

semua menda yang nak di delete dalam storage whatsapp letak kat blog.
tu lah masalahnya...
nak delete, tapi takut nanti nak guna lagi...
entah apa je perangai kan..
sebab tu la kat rumah banyak barang tak guna...




6 Comments

  1. Bab cincin ni SA pakai size 11, jejari SA kecik beno..kalau tengok jari kelingking ni .kecik macam jari budak kecik..haha

    ReplyDelete
  2. dana nyer saiz 16, hahahha besarkan jari kita

    selalunya sama je hehehe...

    ReplyDelete
  3. cincin ni kadang saiz kedai ni lain, saiz kedai tu lain...eloknya ikan dengan benang kat jari tu kan..lepas tu baru gi kedai bawak benangnye..hahahahha

    ReplyDelete
  4. last beli cincin masa kawen...dah lama tak beli cincin. dah tak ingat dah saiz

    ReplyDelete
  5. Tak ingat dah jari saiz apa .....selalunya nak beli baru ukur hahaha

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, Mohon kebenaran, untuk share ilmu ni dekat page saya.

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...