Cucu ke 18


Alhamdulillah..
Semalam lahir la seorang lagi anak buah Mama Yan...
ini cucu yang ke 18 atok Raub ye...
Ramai gak cucu mak abah,
dan MY la yang penyumbang angka paling besar, 6 orang..hahaha

Anak lelaki lagi...
Selagi tak dapat perempuan...
memang akan ada lagi dan lagi la tu nanti

Tahniah adik & suaminya..
Semoga dipermudahkan urusan berpantang nanti


10 Comments

  1. Wah.. tahniah 👍. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...sama ngan kazen SA la..selagi blom dapat anak lelaki selagi tu dia akan preggy every year..7 dah anak dia semua ppuan..kalau dapat lelaki dia akan stop katanya...gigih tau..preggy diumur 45 tahun..kalau SA bertemu jodoh lagi..mmg xde la nak beranak umur dah lanjut..

    ReplyDelete
  3. tengok orang bersalin dah teringin nak baby lagi. seronok melayan baby dan baunya syurganya tu wangi

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, tahniah buat keluarga mama yan!

    ReplyDelete
  5. Tahniah Yan jadi nenek 18 hahaha...Hakak pun ramai gak cucu, cicit pun ada dah

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...