Mary Kay Pulak...

Apa benda aje la yang Mama Yan tak join ahli...
Semua onz...
Bukan nak jual sangat pun...
Cuma kan best dapat harga ahli...
Dapat harga murah...

Mama Yan belum nampak lagi nak beli apa kat Mary Kay ni...
Dulu pernah beli skinvigorate brush tu...
Jiran depan rumah asyik bagi katalog je...
So beli la juga...
Buat ambil hati.

Kos nak join ahli RM70 sahaja...
Dapat business kit,
Tapi belum khatam ...
Eh..belum mula pun...
Mama Yan tengah sibuk isi tender ni...

Hari Jumaat ni ada kelas Mary Kay...
Alahai...malas sebenarnya nak berkelas kelas ni...
I have a lot of work to do...
Very busy...
Hahaha...takpelah anggap je la kelas ni macam 'me time' gituuu...
Masalahnya satu je ni...
Belum cakap kat suami nak kelas hari Jumaat ni...
Semoga incik suami mengizinkan isteri dia yang cantik jelita pergi kelas hari jumaat ni...Aminnn

11 Comments

  1. Aamiin.. Sha tolong aamiinkan sama..

    ReplyDelete
  2. hahhaa rajinnya mama yan join. Tak pernah lagi guna barang mary kay ni. Good luck mama yan jumaat nanti

    ReplyDelete
  3. Good luck mamayan :) I ni dah jenuh bff ajak join tapi so far hati kental lagi haha...

    ReplyDelete
  4. wahhh rasanya pasni boleh la mama yan jadi beautician lak... ramai kawan2 yg join MK jad beautician tau...

    ReplyDelete
  5. amin... bleh tu jadi top mary kay tu..
    nanti dah kurang bz bleh dah start ke kelas Mary Kay..

    ReplyDelete
  6. all the best. fighting! aamiin aamiin

    ReplyDelete
  7. Dulu rm200 kalau tak silap. Skrg dah murah.

    ReplyDelete
  8. selalu tergoda tengok barisan lipstik dia kak...pernah try pakai jugak housemate punya, nice la jugak...

    ReplyDelete
  9. aida pun konsultan.
    dah 1-2 thn.
    guna sendiri jer :)
    dan anak2 dara aida berdua tu pun guna MK. yg kaler pink tu.

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...