Wednesday, November 13, 2019

NCO Done

Ok...done jumpa upline buat kali pertama...
Walaupun sebenarnya...
Kawan tempt kerja Al Ikhsan dulu.

 Kebetulan Mama Yan nak pergi U Mall cari barang Sarah
Teruslah ajak Cik Yat ni minum kat situ...
Lama jugak duduk minum...
Macam macam cerita keluar...

Lepak minum teh o ais dan soya panas je...
Masing masing baru lepas lunch.


Dah nak balik baru teringat nak ambil gambar...
So..background kat parking lot area sangatla tidak cantik ye...
Masa lepak...
Bercerita tak ingat dunia...
Dalam business pemasaran multi level ni...
Gambar ni penting...
Tapi...
Nampak sangat lah Oppo gambar Mama Yan tu...
Sampai hilang habis kening..hihihi

Oklah...
Harap harap lepas ni pigmentasi kat muka ni boleh hilang..hahaha...


3 comments:

Sheila Arshad said...

hahahha..ploles gitu

Warisan Petani said...

Mudah2an berkembang biak bissnesnya

Sunah Sakura said...

flawless oppo tu tanda2 nak bekerjasama dengan mary kay...ahahahha

Klik! Klik!

Post Terhangat