Grand Livina dah siap repair
Pin it

Semalam... Mama Yan pergi ambil kereta Grand Livina yang dah siap dibaiki.. Tak payah keluar duit... Datang bengkel..terus ambil kereta... sebab claim insuran budak yang langgar Mama Yan tu.. &#;=)×^=#%= ( dimaki ) Masih sedap untuk dibawa.. Cuma... Warna dah berbelang la.. Tempat yang baru re…

Read more
Johor International Youth Hub
Pin it

Semalam Mama Yan dan suami pergi Johor International Youth Hub... Tempat ni tengah buat renovation... So Mama Yan dan suami datang bawa plumber untuk repair toilet yang rosak. Kawasan ni nak dibuka kepada umum pada 28hb Ogos nanti katanya... Tempat ni dibina untuk memastikan anak anak muda dan rema…

Read more
Tumis pucuk ubi
Pin it

Sebenarnya memang takde apa nak update kat blog... tapi kena la update juga.. Kalau tak nanti... Moodnya lari lebih jauh lagi... maka bertahun la nanti tak berupdate... berhabuk pula.. Nak disedut habuknya, vakumnya pulak tahan 30 minit he..hahaha Zaman kecik kecik dulu. pucuk ubi ni Mama Yan reti …

Read more
TQ Husband : Samsung Cordless Vacuum
Pin it

Mama Yan minta suami belikan Cordless Vakum... Sebabnya... Rumah sekarang agak luas... Kabel vakum biasa tu tak sampai...  Kena pindah soket banyak banyak kali. jadi suami pun belikan lah.. Jenama Samsung... Terima kasih suami... Cantikkan...warna merah.. anak anak cakap maca transformers Ni bateri…

Read more