PDPR PSV Tahun 2 - Topeng Serkup Burung Kenek-kenek
Pin it

Topeng serkup untuk kelas PSV Aril. Tajuknya burung kenek-kenek. MY guna kotak koko crunch je.. Ngam ngam kepala Aril. Buka, Terbalikkan, Gam semula, Suruh dia warnakan guna warna air, Fikirlah nak guna warna apa, Dia pilih warna biru gelap... Mama Yan tolong lubangkan untuk bahagian mata tu, kotak…

Read more
Wujud Lagi Ke? Part 5
Pin it

Rumah orang lain wujud kot... Rumah MY dah pupus dah... Anak anak dah bujang, Biarkan diorang belajar buat kerja, Sapu halaman rumah, Korek longkang,  Bakar sampah, Buang sampah, Bagi ayam/kucing makan, Cuci akuarium, Cuci bilik air sendiri, Kemas meja lepas makan,  Kemas pakaian sendiri masuk alma…

Read more
Wujud lagi  ke? Part 4
Pin it

Haha.. Yang ni MY pun tertanya tanya? ada ke wanita yang tak sukakan emas? Alangkan lelaki pun suka emas... Ini pulak wanita... Yang tak suka pakai perhiasan emas ramai... Tapi tak suka emas tu? Tak tahu la ada ke takde... Kadang kadang ada orang tak suka pakai perhiasan emas ni sebab sebab dia yan…

Read more
MY Masak Rendang Daging Senang
Pin it

Semangat betul menghapdet blog dalam seminggu ni... Berderet entry on schedule post. Entah kenapa tiba tiba urat rajin terlebih timbul... hahaha.. Rajin la sangat.. Sebenarnya ni tulis masa cuti sekolah seminggu tu.. So MY tak terkejar kejar dengan kelas kat whatsapp, google meet, whatsapp call, Ho…

Read more