Ke laut...
Pin it

Dah berapa minggu dah tak menulis... Betul betul ke laut mood perginya... Langsung tak boleh nak keluarkan idea walaupun ada bahan.  Apa ya nak cerita? Oh ya... MY dah dapat dos pertama vaksin... Mama Yan dan suami dapat hari dan tempat yang sama... so sekali jalan aje la... waktu pun sorang 11, so…

Read more
Wajah Tiga Dimensi - Pendidikan Seni Tahun 1
Pin it

Simpan kat sini buat kenangan PDPR. Kali ni tugasan pendidikan seni visual kena buat wajah 3 dimensi... Belasah la wahai anak... Janji kerja ko siap... Mamanya dah penat nak melayan.. Kerja sendiri yang tak bergerak kesudahannya.. Mama Yan beli banyak butang butang yang comel ni untuk buat Face mas…

Read more
Tali pinggang dalam reban
Pin it

Orang lain tulis blog semua dah main SEO.. Dah jana income... Tapi... MY masih menulis berkonsepkan online diary... Hehehe.. Agak ketinggalan di situ kerana kemalasan belajar. Beberapa hari lepas... Reban ayam kami diceroboh seekor tali pinggang batik... Kebetulan ada orang kampung singgah bagi du…

Read more
Wujud Lagi Ke? Part 6 :Makan pakai tangan
Pin it

Apa entah punya soalan kann... wujud dan berlambak lambak.. Bukan kat rumah je.. Kat restoran pun berlambak perempuan makan pakai tangan. Mama Yan pun makan nasi pakai tangan kalau kat rumah. Tapi kalau di restoran dan kedai makan, selalu pakai sudu garpu... Kat kedai letak sabun basuh tangan cair …

Read more