Monday, May 6, 2019

Cara Ukur Cincin

Dah tak lama dah nak raya ni...
Yang mana berhajat nak tambah cincin..
Ni Mama Yan tepek cara ukur saiz cincin...
Boleh la buat rujukan...
Takpun wasapp kan gambar ni kat suami..
tulis la caption,...
kot kot la kalau nak buat surprise...
ni saya bagi saiz siap siap...hahaha

semua menda yang nak di delete dalam storage whatsapp letak kat blog.
tu lah masalahnya...
nak delete, tapi takut nanti nak guna lagi...
entah apa je perangai kan..
sebab tu la kat rumah banyak barang tak guna...




6 comments:

Suria Amanda said...

Bab cincin ni SA pakai size 11, jejari SA kecik beno..kalau tengok jari kelingking ni .kecik macam jari budak kecik..haha

norhidana said...

dana nyer saiz 16, hahahha besarkan jari kita

selalunya sama je hehehe...

Ninja Blogging said...

Semua cincin sama cara ukur ke? Semua saiz sama eh? Ada beza tak laki perempuan?

Sunah Sakura said...

cincin ni kadang saiz kedai ni lain, saiz kedai tu lain...eloknya ikan dengan benang kat jari tu kan..lepas tu baru gi kedai bawak benangnye..hahahahha

AzianKhalil said...

last beli cincin masa kawen...dah lama tak beli cincin. dah tak ingat dah saiz

OKje said...

Tak ingat dah jari saiz apa .....selalunya nak beli baru ukur hahaha

Lazada

Post Terhangat