Wednesday, May 15, 2019

Kecewa sikit, tapi redha


Semalam tupperware yang dipesan dah pun sampai...
Yeayyy...tapi...yang menggeramkan adalah...
Barang tak cukup.
Yang tak cukup tu item purchase with purchase pulak tu.
Lepas tu stockist kata dah takde stok...
So dia refund duit ajelah...

Walaupun dia dah refund duit utk belian tu...
Tapi dalam hati kecewa la juga...
Sebabnya, tupperware yang besar yang tak cukup.
Order dua set siap item pwp, tapi yang sampai...
Item pwp tu..ada 1 set je...
Ala sedih la jugak kan...
Masalahnya..kalau kali pertama...
Redha dia lebih sikit...
Ni kali ke 3 dia refund sebab salah order...halah halahh....

Memangla nasib baik dia refund...
Tapi kalau dia tak refund, report aje lah kat HQ tupperware kan...
Pengajarannya di sini adalah...
Pergi stokis kat jb ni sendiri la baru puas hati...

Kalau nak pergi stokis malas...
Hadapla segala kekurangan berurusan atas talian...

Bekas yang besar kat tengah tu patutnya ada 4 biji,
Tapi sampai 2 biji aje.

Mode : Insaf, tak mahu belek katalog tupperware lagi dah.



6 comments:

Cho Zila said...

oh tidak memang mengecewakan.... akak ada fobia berurusniaga onlineni...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Wah! Those items reminds me of my memory in JB. Sebijik kaler!. Dulu Akak beli dgn jiran sebelah je. Asal beli/sewa rumah mesti berjiran dgn penjual tupperware masa tu. Haha..

Warisan Petani said...

Boleh tukar dengan balang plastik aje.

dear anies said...

saya rasa mcm kurang percaya dengan note kaki tu hahahaahhah

Sunah Sakura said...

ye ke dah insaf? hahahhahahahhahah

AzianKhalil said...

hahaha...payahkan nak percaya...kerana insaf itu hanya seketika

Lazada

Post Terhangat