Friday, September 27, 2019

Ke Termerloh kita

Ni Mama Yan on the way nak ke Temerloh..
Nak ziarah adik lelaki MY yang tinggal di sana...
Kelmarin dia kemalangan masa nak pergi kerja...
Begitulah nasib mereka mereka yang bawa motor ni...
Diorang ni fragile
Kena langgar...
Melanggar...
Terlanggar...
Tetap diorang yang tergolek.



Alhamdulillah...
Adik selamat...
Cuma kaki kanan yang patah...
Insyaallah...
Dengan teknologi perubatan yang canggih lagi up to date sekarang....
Semuanya akan pulih nanti...



Semoga Allah permudahkan segala urusan aok ye Madi...
Orang lelaki kena kuat...gagah..
Tahan sakit...
Barulah macho...



Nota kaki: Banyak pula lori atas jalan pagi ni. Lambat le koi sampai Temerloh.

6 comments:

norhidana said...

moga diberi kekuatan dan kesembuhan buat adik mama yan ye, betul tu motor ni fragile, kalau apa pun dia yang teruk... sebab tu kalau nampak motor menyelit-nyelit dana mesti bagi ruang, tkt kalau kita terkene dia, dia jgk lah yg sakit

AZ .Com said...

semoga dipermudahkan segala urusan.. semoga cepat sembuh ye..

Sheila Arshad said...

semoga adik MamaYan cepat sihat

Farhana Jafri said...

Fuhhh sakit tu. Get well soon adik kakyan!

Sunah Sakura said...

uih ngilunyeee nengok! moga segera sembuh seperti sedia kala...ameen

Sha Mohamed said...

Arghh.. terasa ngilunya melihat besi di kaki itu..
semoga adik mama yan cepat sembuh.. aamiin..

Klik! Klik!

Post Terhangat