Sunday, September 15, 2019

Pergi kenduri kahwin semalam...

Petang semalam Mama Yan dan suami pergi ke majlis kahwin,
team pemaju tempat kami buat projek tu,
Tahniah Iqbal dan pasangan...
Selamat pengantin baru,
Semoga bahagia hingga ke akhir usia dan kekal ke syurga...
Cantik betul pelamin dia...
Rasa nak sanding lagi sekali dengan suami..
hhihi..

Diorang buat majlis tu kat dewan sekolah
Baguslah sekarang...
Semua sekolah ada dewan terbuka..
Selain drpd jimat kos,
dewan terbuka juga lebih dari segi pengudaraan..
Takde la rasa nak fitem duduk berkumpul ramai ramai kat dewan tu...

So Mama Yan capture gambar struktur dewan terbuka dorang ajelah..
gambar pelamin pengantin 
boleh ambil kat IG atau FB diorang nanti...

Simpan kat sini gambar struktur dewan ni..
Sebab hari tu ada sekolah minta suami Mama Yan buatkan dewan ni..
Masalahnya..
Kalau ada drawing,
bolehla kami buatkan.
Ni apa pun takde,
pening juga sebab nak kena cari profesional engineer untuk design.
Mama Yan engineer yang tak boleh design apa apa ye..
sebab semua subjek design MY masa kat U dapat D,
Aje roboh dewan orang kalau MY yang design..
hihihi




4 comments:

Warisan Petani said...

Tahniah buat mempelai

Sha Mohamed said...

Lebih mudah dewan terbuka mama yan.. sekolah anak Sha pun dewan terbuka cuma tak besar macam nie..

Sunah Sakura said...

dulu2 dewan sekolah kita semua jenis ade pintu...

Suria Amanda said...

Ahad ari tu pun SA pergi kenduri kahwin..

Klik! Klik!

Post Terhangat