Monday, November 11, 2019

Mary Kay Pulak...

Apa benda aje la yang Mama Yan tak join ahli...
Semua onz...
Bukan nak jual sangat pun...
Cuma kan best dapat harga ahli...
Dapat harga murah...

Mama Yan belum nampak lagi nak beli apa kat Mary Kay ni...
Dulu pernah beli skinvigorate brush tu...
Jiran depan rumah asyik bagi katalog je...
So beli la juga...
Buat ambil hati.

Kos nak join ahli RM70 sahaja...
Dapat business kit,
Tapi belum khatam ...
Eh..belum mula pun...
Mama Yan tengah sibuk isi tender ni...

Hari Jumaat ni ada kelas Mary Kay...
Alahai...malas sebenarnya nak berkelas kelas ni...
I have a lot of work to do...
Very busy...
Hahaha...takpelah anggap je la kelas ni macam 'me time' gituuu...
Masalahnya satu je ni...
Belum cakap kat suami nak kelas hari Jumaat ni...
Semoga incik suami mengizinkan isteri dia yang cantik jelita pergi kelas hari jumaat ni...Aminnn

9 comments:

Sha Mohamed said...

Aamiin.. Sha tolong aamiinkan sama..

Farhana Jafri said...

hahhaa rajinnya mama yan join. Tak pernah lagi guna barang mary kay ni. Good luck mama yan jumaat nanti

Puan Hazel said...

Good luck mamayan :) I ni dah jenuh bff ajak join tapi so far hati kental lagi haha...

norhidana said...

wahhh rasanya pasni boleh la mama yan jadi beautician lak... ramai kawan2 yg join MK jad beautician tau...

Warisan Petani said...

owh, mary Kay

Orchid Puteh said...

Rajinnya..

ataicha said...

amin... bleh tu jadi top mary kay tu..
nanti dah kurang bz bleh dah start ke kelas Mary Kay..

Susan said...

I think I have never seen such blogs ever before that has complete things with all details which I want. So kindly update this ever for us. The Sims 4's newest expansion, Realm of Magic, brings a lot to the game, including a new occult Sim, a magical realm with a Hogwarts style ... sims 4 news

Umi Nazrah said...

all the best. fighting! aamiin aamiin

Klik! Klik!

Post Terhangat