Sunday, November 10, 2019

Renew Season Pass

Last week pergi renew season pass stadium..
Semangat kan...
Tapi Mama Yan tak kuasa lah nak ke stadium..
Bukan tak minat..
Cuma tak sesuai nak ke stadium setiap minggu,
Tinggal anak anak...
Kalau pergi sesekali...ok jugak la...



Siap test tempat duduk nak tengok view best ke tak..
Season lepas tak cukup best agaknya...
Tapi staf stadium tu kata,
Tahun depan start main kat Stadium Larkin lagi...
Mungkin pertengahan tahun depan baru mula kat stadium sultan Ibrahim tu...



Mama Yan cuma menemankan aje...
Duduk la mana mana pun...takde hal...

Renew pass sebelum 30 Nov dapat diskaun 10%...
 Wajib la gigih grab diskaun tu kan...
Tapi kali ni,
Kami renew dua seat aje..
Kekangan bajet 2020...
Hahaha





3 comments:

Sha Mohamed said...

Wah.. siap ada season pass..

Farhana Jafri said...

fuhhh dalam malas tu pun ada season pass. Tak pernah lagi tengok dekat stadium

AzianKhalil said...

pakai nama mama yan je untuk buat pass tu..selalunya suami bawak anak sulung pergi

Klik! Klik!

Post Terhangat