I will follow youuu....

Wednesday, February 19, 2020

Gazebo dah siap...

Alhamdulillah..
Pondok gazebo impian suami dah siap...
Tinggal belum pasang lampu dan kipas je..
Lama gak nak siap..
sebab budak kerja asyik kena hantar tempat lain je...
nak kejar siapkan masjid kat Kluang tu..





Ok..raya ni dah boleh makan ketupat lemang kat pondok ni..
Semua pokok pokok dalam pasu tu suami Mama Yan yang tanam..
MY belum dapat seru nak bercucuk tanam...hahaha

11 comments:

mama tisya said...

nice gazebo tu..bole lepak2 santai situ

Nurulatika Yunus said...

lawanyaa... ada tempat bersantai

Suria Amanda said...

Bestnya rumah dia ada gazebo....

Haulia Razali said...

Cantiknya gazebo boleh bersantai-santai disitu nanti.

Dilah said...

bestnya ada gazebo mama yan.. teringin gak ada gazebo kat rumah..

Umi Nazrah said...

alhamdulillah sangat lah cantik ^_^

Sheila Arshad said...

besaunya rumah weiiii..

norhidana said...

wah cantiknya, ni petang-petang sambil layan angin petang duk lepak sini best ni MY...
pokok-pokok nnti tanam yang rimbun compom meriah... raya ni nak datang rumah MY la hehehhe

Warisan Petani said...

Wah lawonye

Sha Mohamed said...

Wah.. Cantiknya Gazebo mama yan.. Lepak santai baca buku petang-petang pun best nie..

mrsliez said...

bestnya.. klau duduk rumah landed mmg seronpk ada gazebo ni.. ptg2 boleh layan lepak dekat luar pekena kopi..

Klik! Klik!

Anugerah Entry Popular