Blogger challenge No. 10- If you could have any job in the world, what would it be?

hmm...entahla..
Tak dapat nak bayangkan..
sebab semua perkara yang berlaku ada lebih, kurang,
mungkin dapat jadi A, tapi tak dapat miliki B,
Dapat kerja C, tapi tak wujudlah D..
begitulah...
Ala korang faham kot...

So, apa yang ada hari ini..
dah cukup terbaik dah..
Takde rasa nak rewind atau undur nak jadi benda lain.

Cumanya..
Kalau boleh..
Nak kembangkan lagi business sekembang kembangnya..
Ada dapat pekerja yang berdedikasi dan boleh diharapkan...
Dapat projek besar dan tak putus putus..
Itu pun dah cukup..
Takde la hasrat nak jadi perdana menteri pun...
Sebab Mama Yan ni sangat gugup orangnya..
memang takde la nak bagi public speech..
bukan takat butterflies in my stomach..
kucing dengan harimau pun ada rasanya..hahaha

7 Comments

  1. tak akan ditukar ganti ye mama yan.. Sha doakan semoga bisnes mama yan lebih maju di masa akan datang..

    ReplyDelete
  2. Jadi boss tak boleh gugup
    Always tunjukkan confident

    ReplyDelete
  3. kalau diberikan pilihan memang nak macam2 kan.. hehe..
    insyallah yang baik2 saja untuk kita semua =)

    ReplyDelete
  4. Betoi tu..cheq pun takmau rewind apa-apa dah, rasa bersyukur dengan rezeki yang cheq dapat. Apa yang penting ialah usaha, doa, tawakal kemudian redho dengan ketentuan Ilahi setelah cheq berusaha dengan gigih. InsyaAllah semoga berkat kehidupan kita semua 🤲🏻❤

    ReplyDelete
  5. mudah2an apa yang dihajati akan tercapai 1 hari nnt aminnn

    ReplyDelete
  6. moga cita2 tu menjadik ye.
    yg penting, usaha keras kena ada.
    in shaa Allah...

    ReplyDelete
  7. Semoga Allah permudahkan urusan Mama Yan. ^^

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...