Tuesday, July 23, 2019

Blogger Challenge Number 4. Describe your partner or someone you have feelings for.

Okay...blogger challenge yang nombor 4 ni mencabar...
Tak tau nak describe apa tentang partner Mama Yan ni.
Lagipun, tak boleh lebih lebih dedahkan tentang partner kita ni...
Takut ada yang skodeng...hahaha....

Kita describe yang basic ajelah,
  • Suami Mama Yan lahir pada tahun 1977.
  • Orang Johor.
  • Peminat Ella & Awie


Mama Yan pun jarang jarang upload gambar berdua dengan suami..
Bukan tak pernah, cuma tak selalu la...
Suami pun tak pernah selfie dan upload ke media sosial dia,
Gambar selfie dia berlegar legar dalam group whatsapp kami anak beranak je..

So skip teruslah tentang partner ni..heheh


8 comments:

Sha Mohamed said...

Yeah!! Dah sampai challenge no 4 dah ye mama yan..

adianiez AIDA said...

asben aida pun x byk selpi.
kami yg tangkap gambar dia.
dlm blog, byk gambar dia if secara family.
more to gambar anak2 jer lah aida share.

Mrs. A said...

Wah! best jugak join blogger challenge nikan hehehee...

Peminat Awie & Ella mesti peminat rock la jugak tu

ietams said...

best la challenge ni!..

Ujie Othman said...

suami Yan sebaya dgn suami akak.

btw, challenge apakah ini? menarik! :D

Sunah Sakura said...

wahhh ada challenge2 lak sekarang ni ekkkk

legend gila minat awie dan ella

Farhana Jafri said...

ni mesti suka karok lagu baldu biru ni hahaha

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

heheh my husband pun x suke sgt ambik gambar cume wife dia ni ha kadang paksa..

Klik! Klik!

Post Terhangat