Pop up iklan ngacau di blog

kebelakangan ni...kerap betul ada pop up yang mengganggu Mama Yan bila nak buka blog kawan kawan...
Bila buka reading list dan klik,
terus ke lain perginya...
Halah halah halah...tension MY jadinya.

sebab tak tahu apa solution terbaik..
Mama Yan terpaksa buang semua blog list...
Untuk beberapa hari ni,
Alhamdulillah..
Takde masalah pop up..
tapi sedihla...
kat blog takde blog list...

Bila takde blog list..
rasa macam Mama Yan tak hargai rakan rakan pulak...
Tapi bukan itu niatnya..
Cuma tak tahan dgn pop up yang merepek meraban tu semua..
Kalau perginya ke web yang tak senonoh dan bervirus..
susah pulak nanti...

Tunggu lama sikit..
Nanti baru kita letak blog list semula ye..


5 Comments

  1. Alaaaa pilih yg tak pop up iklan je lah dlm blog list hehehe

    ReplyDelete
  2. Macam2 cara orang nak melariskan bisness

    ReplyDelete
  3. Macam- macam iklan keluar..tiap kali nak BW..letih kan...

    ReplyDelete
  4. Nak klik buang iklan tu satu hal.. huhuhu..

    ReplyDelete
  5. camne tu mamaYan?
    so far bloglist aida, bila klik, terus ke link.
    takde plak iklan.
    but memang annoying la kalau byk iklan.
    org jadik malas nak klik, kan.
    hmmmm nak kena cek blog sendiri ni.

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...