Wednesday, July 17, 2019

Rak kertas

Ah sudahh..
penyakit shoping Shopee sudah mari..
Adoilaa...
hari tu belikan mak rak macam ni untuk letak ubat ubatan mak...
lepas tu macam best pulak tengok,
Dengan paper tray Mama Yan dah patah kaki akibat tertepis,
Lepas tu takde la paper tray...
Pakai penutup kotak kertas A4 je..
Huduh nauu...

So, belek belek shopee...
tengok ada keluar rack ni..
sambau terus.
Sambau dua sebenarnya...
Satu yang 4 tingkat..
satu lagi 3 tingkat...
Yang 3 tingkat ni letak bawah meja sebagai paper tray..
yang 4 tingkat tu...
ada kat tepi pintu.
Belum fikir pun nak letak apa...
beli sebab nafsu membeli merajai hati dan perasaan je.

Ni, Mama Yan tengah berpantang dari mengelik "Buy Now"...
Bahaya ni kalau dijadikan amalan..
Lepas semua barang yang diorder dah sampai..
Mama Yan nak Uninstall apps Shopee ni.
Rosak MY kocek.. hihi



Rak yang 3 tier RM38
Rak yang 4 tier RM57.60
Shipping fee pulak 13.38
Total seratus lebih jugak la...
kalau merayap ke IKEA,
haruslah rabak lebih banyak kot...hahaha


9 comments:

Suria Amanda said...

Ayat last sekali tu setuju...kalau merayap ke IKEA memang rabak..hehehe

hayati suki said...

baik la klik klik shopee or lazada..kalo p ikea, lagi banyak yg keluar..hehe

Sunah Sakura said...

hahaha bahaya shopee ni..nasib baik da uninstall kat tepon... :p

Raz said...

best kan main klik2 hehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

akamak dah terminat pulak rak tu beroda kan ? haish i love online shopping ...hahahhahhaa

Rubiah Kadir said...

Amboi Mama Yan. Sekali shopping 2 ketoi rak terus dia sambar. Hehe.

#MakTangKita

Warisan Petani said...

Wanita dan nyopink tak dapat dipisahkan.
Syaratnya beruang eh berwang.

dear anies said...

amboiii skali angkat 2 hehehe

adianiez AIDA said...

aida lom jengah lagi ni.
baru soping 3 brg ari tu kat shopee ni.
later later baru nak jengah rak rak gini.

Klik! Klik!

Post Terhangat