BLOGGER CHALLENGE |






















Terjumpa ni masa blogwalking tadi.
Jumpa kat blog ni ⇩

Mama Yan cabar diri sendiri untuk join Blogger Challenge ni.
Kadang kadang puas juga nak cari idea nak menulis...
Dengan adanya challenge macam ni...
Ada lah benda yang nak ditulis..
Ye dak...
Meh la ramai ramai kita sahut cabaran ini..

Yeahhh...
Semoga berjaya...!

5 Comments

  1. Confused jap..
    Nampak mcm semuanya soalan2 je..
    Mana jawapannya Yan?.
    Ke font dia kaler putih.. 😆

    ReplyDelete
  2. Hahaha...kak mirror...jawapan dia belum lagi...

    ReplyDelete
  3. Yeah!! Mama yan pun joint juga challenge ini...
    All the best mama yan..

    ReplyDelete
  4. mcm nak join.
    tapi tu la, takut2 nanti abis separuh jalan jer :) ha ha ha ha...

    ReplyDelete
  5. Oh! ni lah dia blogger challenge tu
    Good luck! ;-)
    Rasa macam nak join rasa macam tak nak haish!!! macam-macamlah ko Mrs. A hiks!

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...