Showing posts with the label johor bahruShow all
Tanjong Puteri Golf Resort Cafe
Pin it

Dah dekat dua minggu dah rupanya gambar gambar ni dalam draft. Tak tertulis tulis lagi ceritanya... Masa suami MY main golf di TPGR, MY request nak check out lambat sikit, Tapi dia kata tak dapat sebab dah ada orang nak masuk lepas tu.  Terpaksalah check out dulu bawa anak anak sebelum suami Mama Y…

Read more
Siakap Taman Pasir Putih
Pin it

Makan malam ni sebahagian daripada percutian 24 jam kami. Dah lama tak bawa anak anak makan nasi berhidang kat luar. Last makan kat luar macam ni bulan 4 hari tu kat Restoran Kemangi Pontian .  Lepas dari tu gasaklah berPKPKPKP sambung bersambung. Ni la baru dapat bawa anak anak makan kat luar semu…

Read more
Staycation Tanjung Puteri Golf Resort, Pasir Gudang
Pin it

Suami nak main golf di Tanjung Puteri, Pasir Gudang, semalam.. Tapi dah deal dengan kawan kawan seminggu awal. sebab suami belum pernah main golf kat Tanjung Puteri, Dia google dulu tempatnya.. Tengok tengok ada resort.. "Golf Tanjung Puteri ni ada resort la mama" "Nak ikuttttt.... …

Read more
Lunch at WISH Damansara Alif
Pin it

Kali pertama makan kat Wadihana Islamic Steak House, Damansara Alif semalam. Biasa kami ni makan ikut mana dan sempat je. jarang sangat pergi ke satu satu tempat tu semata mata untuk cari makanan. Ni air kami.. Mama Yan macam biasa minum Iced lemon Tea aje.. Suami pula order Ribena Longan.. Sedap k…

Read more