Thursday, January 3, 2019

2018Bestnine : Korang dah ada?

Hahaha...
Mama Yan baru aje tahu menda alah bestnine ni..
pelik..
manalah diorang dok dapat gambar petak petak ni..
sebenarnya,
My tak berapa aktif di IG..
IG tu guna untuk skodeng cerita viral je...hihihi
Posting pun suam suam susu je

Haa..
yang belum ada bestnine ni..
jom semak apa yang best sepanjang tahun di IG kita


memula pergi kat Google.
search '2018bestnine'

lepas tu...masukkan nama IG kita
tekan 'GET'

lepas tu keluar la...
kita punya bestnine.
Entah apa je gambar IH Mama yan ni...
hahahaha

lepas tu..
boleh la save gambar tu...
So..
Takde la rupa orang ketinggalan zaman sangat..

3 comments:

  1. udah buat, mula2 buat naper tak jadi2... ingat sbb apa rupanya... akak lupa nk set privacy akak, kene open dulu baru blh...

    tahun ni tak banyak sgt pasal makanan mcm tahun2 sblm ni yg akak punya

    ReplyDelete
  2. sorry, terslh bahasa kn diri akak ... ingat akak muda belia lg heheheh

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat