Thursday, January 24, 2019

Semangat merudum la pulak

Semangat yang hari tu begitu berkobar kobar nak update blog setiap hari semakin merudum..
kah kah kah
ni la namanya "hangat hangat hahi hayam"
Letih juga ye nak maintain 1 hari 1 entry
lebih lebih lagi entry yang berkualiti
memang tak boleh pergi

Tambah pula anak nombor 4, 5, 6 demam.
Kerja kat ofis bertimpa-timpa,
Lagilah segala plan lari...
draft entry berlambak, 
tapi semuanya seolah olah tiada kesudahan gitu...



dah beli dah buku baru untuk menaikkan semangat tahun baru.
"University notes" lagi haaa...
Buku log lama tu,
kulitnya dah tertanggal dari isi,
eh..ke isi tanggal dari kulit...
tak kisah la siapa yang tanggal.
tapi tengok pun sakit mata.
Manalah tahu,
Dengan adanya buku baru,
Semangat sikit nak buat perancangan kerja
Dan juga ada masa nak update blog bila semuanya berjalan lancar.
Insyaallah..



3 comments:

  1. Inshaallah boleh tu Yan!!.
    Kak Mirror plak nak update blog asik mikir 2, 30 kali skg ni.
    Takut apa yg diupdate bukan nambah pahala.. tp jadi lain. Tu yg tak byk sgt mcm dulu. Haha..

    ReplyDelete
  2. kadang kekangan masa, kerja2 kita urusan seharian buat kita tak dan nk layan blog...
    takpe... kita dulukan yg penting, blog ni anggap mcm hobi je, menulis bila kita kelapangan...

    ReplyDelete
  3. Musim sakit skrg...akak & anak bongsu pun baru lps demam. Skrg melayan batuk pula.

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat