Monday, July 29, 2019

Blogger Challenge No. 12- Tell Me: Are you a sensitive person?

Agak sensitif..
walaupun nampak brutal..
tapi dalam hati ada bunga bunga cinta...

Memang cepat sentap kalau kena kutuk, kena kecam...
kalau komen MY kat Facebook kena kecam,
Mama Yan block je yang kecam ramai ramai tu...
Malas nak jumpa dah lain kali...

Kalau post kena kecam..
delete aje komen tu... pakej block sekali..
malas nak fikir..
Nanti bikin pining kepala...

Kalau suami tegur,
cepat je mata ni berair...
Padahal bukan sedih mana pun...
ada la sikit drama queen kat situ...
kahkahkah...

Apapun,
Tengah berubah la ni...
kurangkan sikit sifat sikit sikit merajuk..
sikit sikit sentap...
sikit sikit drama...ehh



2 comments:

adianiez AIDA said...

sensitif ni maksud nyer seseorang tu ada perasaan.
bukan hati batu :) hi hi hi hi...
sebab aida pun sensitif hu hu hu :)

Sha Mohamed said...

sentap ke sensitif ke memang ada masanya kita akan cepat terasa kan mama yan..

Klik! Klik!

Post Terhangat