Sunday, July 7, 2019

Cuti Sakit la hari ni

Bila stress je,
Terus sakit tekak, selesema, batuk, sakit kepala, sakit kepala...
Tak tahu apa entah kaitannya...
Cuti lah hari ni..rehat rehat...

Mama Yan pernah juga pergi klinik melayu yang lain,
Tapi tak serasi dengan ubat ubatan nya...
So, kembalila dengan klinik Theesan, Taman Universiti.
Klinik Kesihatan Kerajaan Mama Yan pergi juga untuk appointment darah tinggi.
Untuk sakit puan pun..Mama Yan pergi klinik kerajaan gak,
Demam, selesema, sakit perut, diarhea pergi klinik swasta la...tak payah menyemak kat klinik kerajaan.

Patutnya 30 Julai ni ada appointment untuk sakit puan kat SCOG, HSA...
Tapi 30 Julai ni cuti pertabalan agong pula...
Alamak...nak kena pergi set appointment date baru la ni...
Malas nak call sebab nanti,
Klinik tu pass sana...pass sini...sampai sudah tak dapat set date baru.
Kena pergi ke bilik doktor tu terus..
Esok kalau free kena gi sana la ni...

Semoga esok dah sihat dah...
Tak suka la selesema ni...
Badan lemah, kepala sakit,
Apa kerja pun tak boleh buat...

Ok lah...
Jumpa lagi next entry..
Wassalam

2 comments:

Warisan Petani said...

Mudah2an cepat sembuhnya.
Buat job jangan sampai stress
Kalau stress, banyak penyakit akan hinggap

Sunah Sakura said...

dah sihat ke ni kak yan?

Klik! Klik!

Post Terhangat