Saturday, September 28, 2019

Gegaran Gegar Vaganza 2019 Kian Terasa

Wah...
dah nak mula..
Satu satunya rancangan hiburan yang masih Mama Yan tonton.
Maklumla...olskul.
hahaha

barisan artis yang bertanding pada tahun ini adalah:

Noorshila Amin
Wann 
Nur fatimah
Mazleela
Feeza

Sham (Visa)
Hadi Mirza
Ameer (Sofaz)
Jatt (Black Dog Bone)
Roy
Naqiu (Boboi)

Kumpulan Kool - Hairie dan Riot
Kumpulan One Nation Emcees feat. Sabhi Sadhi

Ada 3 je yang menepati ramalan Mama Yan...
Wann, Mazleela dan kumpulan Kool

Tahun ini GV 6 akan disiarkan secara langsung dari Auditoroum Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA),
Yang kat rumah boleh menonton dari Astro Ria 104 dan Ria HD 123 setiap Ahad pukul 9 malam.
Lepas habis Big Stage sambung GV pula...
13 Oktober 2019 ye...
(Anak exam akhir tahun tu Mama Yan oiii)

Harap harap ada juga Live Streaming kat Youtube.
Tengok kat Youtube lagi best...
Sebab takde iklan.
Hihihi..








8 comments:

Sheila Arshad said...

ammi nak tgk sham la..yg lain2 tu mcm x kenal sgt

Farhana Jafri said...

Suara sham Visa fuhhhh macam time muda2 dulu. Naqiu macam boleh pergi final. One Nation EmCee pun

Warisan Petani said...

Suka lagu2 Jat bersama BDB

Sunah Sakura said...

saya kenal nama black dog bone, naqiu dengan one nation emcees saje...hahhaa

norhidana said...

hady mirza tu tak pernah dgr lagunya, yang lain2 tu mmg di nanti-nanti kan... almaklum lama dah tak menyanyi

AzianKhalil said...

kan...hadi mirza tu mmg tak kenal

Mrs. A said...

Yeay! nak tengok Wan dan Norshila Amin nanti dah lama tak tengok depa nyanyi

Sha Mohamed said...

dah nak main balik dah ye..

Klik! Klik!

Post Terhangat