Sunday, July 21, 2019

Panasonic cordless phone


Beberapa jari lepas sampai barang yang dipesan mealalui Shopee.
Asyik shopping aje la...
Nak buat macam mana...
Memang tak sempat nak cari k
Cordless phone ni kat kedai kedai biasa...

Telefon kat pejabat Mama Yan ni dah lama rosak.
Call tam blleh masuk...
Kalau orang call,
Orang yang call ada dengar nada panggilan disambung.
Tapi kita kat sini tak receive call pum...
Pejabat-pejabat kerajaan pulak masih lagi call pejabat sebab diorang boleh buat call talian tatap aje agaknya.

Teruja pasang teleefon baru.
Semoga telefon yang ni tahan la la hendaknya....





5 comments:

adianiez AIDA said...

rumah aida dpt satu phone gini.
tapi kat rumah x guna sgt, kan.
mr.asben bwk ke opis.
sebab phone opis dia cokia la sgt...

dear anies said...

sy pun nk cari telefon utk gantikan telefon rumah opah sy yg hidup segan mati tak mau tu... tp kalau pakai codeless ni, terpinga2lah pulak opah sy dibuatnya hehehe

Sha Mohamed said...

Telefon macam ini ada kat pejabat je.. Rumah pun tak ada pakai dah.. semua dah bertelefon bimbit..

AzianKhalil said...

ya Allah..banyaknya typo... kihkihkih

Farhana Jafri said...

dekat rumah ada yang TM punya je. Office kakyan lagi power la sebab office saya pakai phone biasa je haha

Klik! Klik!

Post Terhangat