Friday, July 12, 2019

Sandwich viral

Beberapa kali juga Mama Yan terjumpa sandwich macam ni.
Dia sapu inti kat tepi tu je...
Dari tepi nampak mewah dengan inti,
Sampai terjuih-juih,
Rupanya...kat dalam kosong.
Tapi malas nak ambik2 gambar ni.
Tak rajin...
Sejak aktif balik dengan blog ni...
Kena la paksa diri ambik gambar...
Walaipun kadang2 asik lupa je...

Yang kat bawah ni...
Viral di twitter dan facebook.
Sebagai pembeli, normal la kalau dia up kat personal media sosial dia.
Kalau kita tampal nama, no telefon dan alamat perniagaan kita pada produk,
Kita harus bersedia dipuji mahupun dikeji,

Mama Yan rasa yang tukang buat sandwich ni mengantuk rasanya ni,
So, nasib tak baik, 
Ada la satu paket yang perlu buka hijab untuk kita lihat intinya.



Alhamdulillah...
Semoga peniaga lebih berhati hati selepas ini.
Zaman sekarang tak banyak cakap dah,
Upload dulu...
Cakap kendian...
Tu pun kalau nak cakap...
Kalau main samaniah aje??
Lagi pening...
Ye dak.?



4 comments:

Tuan Hanafi said...

bawa anak-anak berjalan adalah pengalaman yang begitu indah sekali...

Sha Mohamed said...

Macam-macam skrg ini.. cepat je viralnya.. memang kena hati-hati..

Sunah Sakura said...

ahahaha kelakar pulak nengok sanwic camtu..sanwic vegetarian namanya ni

adianiez AIDA said...

ha ha ha ha ha teruk sgt ni!!!

Klik! Klik!

Post Terhangat