Monday, December 2, 2019

Hantaran barangan Mary Kay

Tengah musim orang kawen sekarang ni...
dah fikir nak letak apa dalam dulang hantaran?
Ni Mama Yan bagi idea sikit..
Letak barang penjagaan kulit muka dan kosmetik dari Mary Kay...
Set lelaki ada..
Set wanita ? tentulah ada...




















Masa Mama Yan kawen dulu...
Manalah kami ada duit nak beli barangan kosmetik dan skin care..
cuci muka pun pakai sabun mandi...hahaha...
Hantaran pun banyak mak abah yang sponsor...

Masa ni pattern hantaran letak dalam kotak je...takyah pening kepala nak gubah.
Lagi sadis, Mama Yan guna je riben dan bunga recycle..
Ya ampunn..cheapskate betul zaman itu.
hahaha




7 comments:

norhidana said...

menarik, memang sesuai sangat duduk dalam dulang hantaran...

Puan Hazel said...

Kitorang pun hantaran bajet juga mama yan...zaman tu baru nak belajar hidup kata org hihi..

Warisan Petani said...

jaman ni nak kawen banyak mau wang

Suria Amanda said...

Wah...nampak exclusive laa...bagus idea guna barangan MaryKay ni...

Sunah Sakura said...

baru tau lelaki pun ada jugak produk mary kay nya ek

ShirVen said...

comel je hantaran buat camtu kan. dulu sering juga guna MK ni tapi skrg dah lama tak try guna

adianiez AIDA said...

sesuai.
ekslusif!

Klik! Klik!

Post Terhangat