Hantaran barangan Mary Kay

Tengah musim orang kawen sekarang ni...
dah fikir nak letak apa dalam dulang hantaran?
Ni Mama Yan bagi idea sikit..
Letak barang penjagaan kulit muka dan kosmetik dari Mary Kay...
Set lelaki ada..
Set wanita ? tentulah ada...




















Masa Mama Yan kawen dulu...
Manalah kami ada duit nak beli barangan kosmetik dan skin care..
cuci muka pun pakai sabun mandi...hahaha...
Hantaran pun banyak mak abah yang sponsor...

Masa ni pattern hantaran letak dalam kotak je...takyah pening kepala nak gubah.
Lagi sadis, Mama Yan guna je riben dan bunga recycle..
Ya ampunn..cheapskate betul zaman itu.
hahaha




8 Comments

  1. menarik, memang sesuai sangat duduk dalam dulang hantaran...

    ReplyDelete
  2. Kitorang pun hantaran bajet juga mama yan...zaman tu baru nak belajar hidup kata org hihi..

    ReplyDelete
  3. Wah...nampak exclusive laa...bagus idea guna barangan MaryKay ni...

    ReplyDelete
  4. baru tau lelaki pun ada jugak produk mary kay nya ek

    ReplyDelete
  5. comel je hantaran buat camtu kan. dulu sering juga guna MK ni tapi skrg dah lama tak try guna

    ReplyDelete
  6. Wah.. Cantik dan bergaya gubahan hantarannya dengan Maty Kay..
    Samalah kita mama yan.. Dolu2 guna yang recycle je.. hehehe.. Jimat gitu konsepnya..

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...