Main badminton pulak

Punyalah nak anak ada aktiviti...
Bawak main badminton pulak malam tadi...
Pukul 8...pukul 9...court penuh..
Pukul 10 ada la kosong.
So, tempah la 1 jam.
Kami main kat Daiman Sri skudai Sports Centre


Haa...kat bawah ni ada peraturan kat gelanggan badminton ye..
Baca dulu...
Dan hormati peraturan ya..


Gambar bawah ni ,
Ayah tengah coach anak anak main...
Mama? Duduk awal...
Rasa macam tak cukup nafas pun ada...
Rasa lutut nak cair pun ada...
Hahaha...nampak sangat tak pernah bersukan.
Masa mula² Mama Yan lawan suami..
Anak² main berdua...
Lepas tu MY tak larat dah...
Ayah diorang je main dengan anak²


Besar juga la dewan badmintan kat sini...
Ada 18 court.
Kami la yang ke 18 tu...
Nampak...
Sampai ke hujung penuh courtnya...
Kena tempah awal²..
Kalau tak memang tak dapat court la...


Kalaulah boleh maintain main badminton macam ni...
Bestnya...
Tapi tu lahh...
Banyak sangat tapinya...
Sebab tu sampai ke sudah tak bersenam
Betul tak...?

9 Comments

  1. luas betul tu court badminton tu, rasa seronok bila penuh dan ramai-ramai gitu

    bila dah lama tak melompat-lompat, senaman yang agak agresif memang terasa penat, kadang main badminton suka-suka dengan adik depan rumah pun rasa semput

    ReplyDelete
  2. nasib baik bukan yang ke-19...ehhhh

    ReplyDelete

  3. Takpe, pelan-pelan kayuh. Semangat dah ada tu :D

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah best layan anak2 time cuti sekolah ni ^_^

    ReplyDelete
  5. Ada 18 court
    Kalau 19 memang tak jadi main

    ReplyDelete
  6. Besar tempatnya...seronok ramai2 main. Jadi bersemangat.

    ReplyDelete
  7. Menarik ni..main dalam court takde angin kan..kami selalu main kat tepi rumah..sekali bila datang angin terbang shuttle naik ke atap..hahaha

    ReplyDelete
  8. Wah.. penuh sesaja ye.. Bagus juga buat aktiviti macam nie kan mama yan..

    ReplyDelete
  9. Saya suka main badminton jugakkkk...
    Mmg kena book awal..lagi kalau belah malamm.hihi

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...