Wordless Wednesday :Pra PDPR

Gigih mamanya menempah rubber stamp untuk cop je nama kat buku.
penat nak tulis. ramai sangat


 

8 Comments

  1. kalau cop yang ada ink siap2 tu pun ok juga MY :)

    ReplyDelete
  2. ada cop mmg senang utk ank ramai dan nama pjg..tk penat menulis hehe

    ReplyDelete
  3. Senang ni. Boleh guna sampai bila bila. tak payah nak menulis :)

    ReplyDelete
  4. Boleh guna bertahun-tahun. Jimat masa dan tenaga.

    ReplyDelete
  5. aida ada ni. akhir 2018 tempah kot kalau tak silap.
    tapi tu la... skola menengah buku tulisnya licin.
    tak boleh guna cop ni! guna stiker lutsinar tampal nama.

    tapi still byk guna cop ni. kat box buku pinjaman boleh dicop.
    kalau apa2 borang cikgu suruh isi, bab nama aida cop jer.
    nampak le lain skit :) ha ha ha ha...

    ReplyDelete
  6. Wahh cop terus!! Nice nice!! Banyak kegunaannya cop ni! Boleh pakai lama juga!!

    ReplyDelete
  7. Guna cenggini pun senang juga.. Sha tempah sticker lutsinar..

    ReplyDelete

terima kasih, sila komen lagi :-)