Thursday, December 5, 2019

Main badminton pulak

Punyalah nak anak ada aktiviti...
Bawak main badminton pulak malam tadi...
Pukul 8...pukul 9...court penuh..
Pukul 10 ada la kosong.
So, tempah la 1 jam.
Kami main kat Daiman Sri skudai Sports Centre


Haa...kat bawah ni ada peraturan kat gelanggan badminton ye..
Baca dulu...
Dan hormati peraturan ya..


Gambar bawah ni ,
Ayah tengah coach anak anak main...
Mama? Duduk awal...
Rasa macam tak cukup nafas pun ada...
Rasa lutut nak cair pun ada...
Hahaha...nampak sangat tak pernah bersukan.
Masa mula² Mama Yan lawan suami..
Anak² main berdua...
Lepas tu MY tak larat dah...
Ayah diorang je main dengan anak²


Besar juga la dewan badmintan kat sini...
Ada 18 court.
Kami la yang ke 18 tu...
Nampak...
Sampai ke hujung penuh courtnya...
Kena tempah awal²..
Kalau tak memang tak dapat court la...


Kalaulah boleh maintain main badminton macam ni...
Bestnya...
Tapi tu lahh...
Banyak sangat tapinya...
Sebab tu sampai ke sudah tak bersenam
Betul tak...?

4 comments:

norhidana said...

luas betul tu court badminton tu, rasa seronok bila penuh dan ramai-ramai gitu

bila dah lama tak melompat-lompat, senaman yang agak agresif memang terasa penat, kadang main badminton suka-suka dengan adik depan rumah pun rasa semput

Sunah Sakura said...

nasib baik bukan yang ke-19...ehhhh

Puan Hazel said...


Takpe, pelan-pelan kayuh. Semangat dah ada tu :D

Umi Nazrah said...

alhamdulillah best layan anak2 time cuti sekolah ni ^_^

Klik! Klik!

Post Terhangat