Hadiah Belated Birthday

Kelmarin Mama Yan dapat hadiah belated birthday dari sorang ex housemate zaman student kat U dulu.
alahai..terharu pulak rasa..
dah tua tua macam ni dapat hadiah dari kawan lagi...

tudung cloverush
Tudung Cloverush dan Victoria's Secret Shimmer Fragrance Mist ..
Kedua duanya MY belum pernah miliki lagi..
Terima kasih Shaira...

Tudung Cloverush
So, terus la cuba tudung baru...
ohh...tudung sarung awning lembut rupanya...
kain lycra..
Tak payah gosok...
Keluar kotak terus sarung pun dah comel sangat rasanya...
Bertambah comel pulak dengan filter Tik Tok ni...hahaha

Yang tudung hitam tu Mama Yan,
Yang tudung putih tu la Shaira...
Ni gambar lebih kurang 20 tahun yang lalu,
belum kenal foundation dan bedak zaman ni...hahaha..




 

14 Comments

  1. happy belated birthday yan... best kan dpt hadiah?

    ReplyDelete
  2. Bestnya dapat hadiah dari kawan lama. Sweet la friendship kakyan. Happy belated birthday ❤️

    ReplyDelete
  3. Bestnya dapat hadiah dari rakan-rakan kan .

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Happy belated birthday kak yan!
    Semoga dimurahkan rezeki yang berterusan! :D

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday Mama Yan. Comeiii jew gambar 20 tahun lalu walaupun tak kenal foundation dan bedak!

    ReplyDelete
  6. sure terharu sbb kwn dr study kt U bg adiah kan

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Seronok dapat hadiah birthday dari kawan lama. Best pulak tu hadiahnya.

    ReplyDelete

terima kasih, sila komen lagi :-)