Showing posts with the label resipi sotongShow all
Sambal Sotong Petai
Pin it

Memang akan jadi kebiasaan, bila dah habis idea, dah habis bahan nak tulis, Apa lagi, tulis la resipi. Sebenarnya sambal sotong ni MY dah lama dah masak. Upload kat draft je. Untuk kegunaan hari tanpa bahan menulis. Mama Yan suka betul lauk sotong, Tap kalau kat kedai sekarang, selalu betul bagi so…

Read more
Kacang Buncis Goreng Sotong
Pin it

Kadang kadang kan... Balik kerja pun dah lewat... Penat hadap traffic jammed lagi... Penat dengan kerja lagi... Stress dengan orang kat tempat kerja lagi... Rasa nak masak yang simple simple je supaya cepat dimasak, dan cepat boleh makan Cepat makan, cepat boleh tengok buku sekolah a…

Read more