Fatinilam Sari Ahmad

 Dulu dulu... hanya mampu melihat nama penulis di atas kulit novel. Sekarang, zaman berubah. Boleh lihat wajah penulis dan berinteraksi dengan penulis. 

Hebat betul teknologi... sebenarnya nak tayang baru beli novel Fatinilam Sari Ahmad. Beli dua buah, Perempuan Tanpa Dosa dan Eblys. Dapat free gift mask extender lagi...comel lagi kiut gituu

Satu dah habis baca...satu lagi on the way. MY suka beli direct dari penulis melalui media sosial mereka. Sebab nanti dapat sign autograf dan free gift. Hihihi...

Kebelakangan ni payah nak update entri baru di blog. Tak tahu apa masalah internet ni. Sakit betul hati dibuatnya. Sejak unifi ada di kawasan ni, teruslah stremix jadi slow. Idea nak suruh orang tukar unifi la tu. Are nart sangat tau idea tu TM. 

Nanti bila ada masa dan line internet yang memuaskan kita review sikit buku buku ni ok.

Wassalam


7 Comments

  1. Pantas Yan, baru beli dah habis baca satu. Akak punya buku panjang Q tunggu akak baca..haha

    Pasal internet tu Yan..memang TM ada problem. Ramai orang komplen. Kat taman rumah nismilan akak tu pakai unifi pun asyik sangkut jap ada jap takde.

    ReplyDelete
    Replies
    1. buku ni potong q... ada byk lagi kat rak yang belum sempat baca..hihi

      Delete
  2. wahhh bestnya, novel perempuan tanpa dosa ni lama dah kan... dana dah beli dulu tapi bila tengok cover lain ingat novel lain rupanya cuma cover yang baru
    tulisan dia memang best lah dana pun suka

    ReplyDelete
  3. sama. suka beli direct ngan writer. rasa mcm lagi dekat....kan. happy reading!

    ReplyDelete
  4. Laju nya baca. ni mesti jenis tak sabar nih..ahhaah

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...