Terima kasih Blogger Dana

Banyak blog update performance bulan lepas... MY pun nak update juga... tapi bukan blog performance... top reference. Lebih kurang macam penghargaan la... sekak blogger Hasrul.Hassan dah repair blog MY ni... baru la boleh nampak trafik la... search console la... so... MY nampak dengan jelas lagi nyata la jasa seketul blog milik Norhidanah Mohd Miswan ni..Dekat top referring URLs Mama Yan... ada nama blog Dana kat bawah nu....

Alah...kecik yang teramat sangat la pula tulisannya... takpelah... klik la kalau nak tengok besar sikit. Blog mishamakeupstore banyak bagi trafic kat blog aziankhalil ni tau.

Terima kasih banyak banyak Dana.... sebab letak blog kita kat bloglist. 
Meh la rakan rakan semua...follow blog. Orangnya peramah, rajin sangat reply komen kat blognya. Rajin juga berkunjung balas. Blog pun selalu ada entry terkini, tak payah susah susah kita nak sapu sawang. 

http://misshamakeupstore.blogspot.com/?m=1

Mama Yan rasa macam nak bagi sesuatu la tanda terima kasih kat Dana...nak bagi apa ekkkk??

12 Comments

  1. Samalah blog Dana banyak sumbang trafik pada blog saya.
    Hehe Azian bagi eo pada Dana untuk cuba.

    ReplyDelete
  2. betul2. blog dana antara penyumbang trafik kat blog saya juga..hehe
    ♕Tiara Sapphire♕

    ReplyDelete
  3. Sama, semoga kak dana sihat2 selalu.. penyumbang trafik saya juga :)

    ReplyDelete
  4. Blog akak pun dia antara top reference . Sebab dia rajin bw. Mana2 blog pun dia ada. Orang akan yakin dengan bloglist dia dan bw melalui bloglist dia. Itu yang akak paham la tentang fungsi bw yang bagi kesan pada bloglist kita.

    ReplyDelete
  5. Dana mmg selalu melawat blog ummi jugak.👍👍semoga murah rezeki dana dan semua

    ReplyDelete
  6. Sentiasa tunggu2 kisah2 dan gambar2 si Aiyyan

    ReplyDelete
  7. Blog Dana antarabpenyumbang traffic terbesar untuk blog ammi jugak.

    Terima kasih Dana

    ReplyDelete
  8. sama la, blog kita pun ada referral dari kak Dana gak..

    ReplyDelete
  9. blog kak dana penyumbang terbesar refferal ni. Alhamdulillah

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...