Infinence Hydrating Duo Cleansing Mousse


INFINENCE HYDRATING DUO CLEANSING MOUSSE

Apa yang best pasal INFINENCE CLEANSER ni?
Cleanser ni boleh digunakan sebagai makeup remover tau. Letak pada kapas muka, lepas tu lap pada muka yang bermekap tu.

Pembersih Infinence ni dwi aksi, jadi bukan setakat menghilangkan kesan solekan, kotoran dengan berkesan dan memberikan penghidratan segera dan mencerahkan kulit selepas dicuci.
Texture cleanser INFINENCE ni adalah mousse iaitu buih yang hebat licin dan halus menembusi ke dalam liang dan membersihkan kulit dengan sempurna



Mama Yan punya koleksi botol kosong,
Ambil kenangan sebelum kena buang.
Lepas ambil gambar,
Buat kontent kat blog dan tik tok,
Lepas tu lempar masuk tong sampah...


Selalu pakai satu pam aje pun cukup dah untuk satu muka..
Tapi satu hari paling koman cuci 3 kali.
Pagi, tengahari, malam.
Mama Yan mula pakai cleanser dia ni June 2021. 
Ada 6 botol kosong pada Julai 2022.
Kiranya, 1 botol guna plus minus dua bulan la.

 
Sekarang Mama Yan baru guna cleanser Infinence aje.
Scrub pun dah beli, tapi belum start guna lagi.
Serum dan miosturizer, Mama Yan masih guna yang jenama lama dulu. 
Nanti kalau dah habis,
Boleh la beli yang jenama Infinence ni punya set.
lagi satu,
Mama Yan tunggu ada promotion kat Hai O..
Baru Mama Yan beli..hihihi...
Murah sikit


Mama Yan suka pakai cleanser dia ni..
Sebab lepas pakai kulit rasa lembab dan tak memeri...
Rasa bersih...
Masalah jerawat..
Alhamdulillah..
Masa awal remaja dulu ada la..
Bila dah berusia ni...
memang dah takde langsung masalah jerawat.



Tengok.. Memang dia syorkan pakai 1 pam sahaja.
Dah cukup dah..
Tapi dengan syarat..
Kenal bersihkan mekap dulu.
Kalau mekap tebal 1 inci, 6 layer pondesen,
memang tak dapat la nak bersihkan semua dalam 1 pam tu.

Harga ahli RM93.30 sebotol.
Kalau tak jadi ahli, RM112.20.





2 Comments

  1. tengok regenya tu pun boleh tahan, tapi kalau kita rasa best pakai... mahal pun kita sanggup beli

    ReplyDelete
  2. ohh dulu pernah gak pakai pencuci muka jenis macam ni, tapi jenama lain..memang best sebab pam je..

    ReplyDelete

Terima kasih, jap lagi MY approve ya :-)