Kalendar 2023

Ada lagi yang takde kalender kuda?
Meh tengok kat sini.
Sajalah MY post kat sini,
selain boleh share dengan kekawan dan para penggoogle,
Boleh juga MY catat cuti cuti kelepasan dan juga traikh tarikh birthday kat dalam ni.
Banyak pahal orang yang buat edit kalendar ni dan edarkannya.
banyak mudahkan orang lain.
siap dengan tarikh cuti sekolah,
tarikh gaji penjawat awam bagai.


29.1 arwah Kak Minah meninggal


14.03 Birthday Masyitha
14.03 Birthday kak Anon
27.3 Arwah De meninggal



04.04 birthday Mijan
17.04 Birthday Izza
20.04 birthday MY
21.04 birthday Gie



03.05 Birthday suami 
06.05 Birthday abang
10.05 Birthday Erol Nana
11.05 birthday Madot
22.05 Birthday Nana
25.05 Birthday Aril

27.6 birthday mak
30.6 birthday abah

01.07 Anniversary MY & suami
27.07 Birthday Along Arif
30.7 birthday Dil

02.08 birthday kak Leha
10.8 birthday Shaira
19.08 birthday Moq
25.08 birthday kak Lina

22.09 birthday Ucid & Sarah

27.10 Birthday Mek Nurul



05.11 Birthday Ija
10.11 Birthday Aisy Nana
28.11 Birthday Shafiqah & Cikgu Rohani



12.12 Birthday Mak Felcra
22.12 Birthday Ira Goli



 

4 Comments

  1. Sekejap aje dah nak cuti sekolah lagi
    Untung cikgu2

    ReplyDelete
  2. Byk2 kalender... kalender kuda is a must kan. Senang nak tgk ...

    ReplyDelete
  3. Saya tak pernah tengok kalendar siap ada tarikh gaji & pencen kakitangan awam.. Tak tau pun ada kalendar gini..
    Biasa yang cuti2 macam tu aje..

    ReplyDelete
  4. Siap ada logo gaji dan pencen.. senang nak budget nie..

    ReplyDelete

Terima kasih, jap lagi MY approve ya :-)