Sampul Duit Raya Hipster dah sampai

Yihuuu....
Dah sampai dah sampul duit raya hipster yang order kat blogger azhafizah...
Alang alang dah berhubung dengan fiza untuk give away sampul duit raya tu...
Order la sekali..

Mama Yan order 70 pcs je...
Sebab tak nampak gaya boleh berhari raya...
Duit raya pun belum tukar lagi.

Mama Yan pilih dua design aje.


Yang ni yang tempah, belakang ada nama syarikat

Yang ni yang fiza hadiahkan... ada 5 pcs. Belakang ada tulis aziankhalil.com

 Sebenarnya... semua design lawa lawa. Tapi di alam nyata... Mama Yan suka pokok monsterra tu. Satu design lagi main pilih je... kelabu asap mata duk memilih. Otak pun dah malas nak memikir mikir... pilih aje satu. Bayar dan lupakan. Tunggu aje sampai...



9 Comments

  1. Wah! Cantiknya. Fiza memang kreatif hasilkan benda-benda macam ni.

    ReplyDelete
  2. Cantikkkk! Kannn pening nak pilih design apo. Sama kes masa pilih untuk hadiah saguhati harituuu, last last pakat pilih je hahaha.

    ReplyDelete
  3. wahhh cantik.. nak duit raya hehehe

    ReplyDelete
  4. Cantik-cantik reka bentuk Fiza sediakan. Saya pun terus pilih. Haha.

    ReplyDelete
  5. Saya pun suka monstera. suka warna hitam lebih sebab ada shining sikit gitu. Terima kasih kakyan sudi membeli sampul raya hipster :)

    ReplyDelete
  6. hahahah memang kelabu asap sebab semua design lawa2 kannnn

    ReplyDelete
  7. design dari fiza cantik2 belaka.puas hati kalau beli

    ReplyDelete

Terima kasih, jap lagi MY approve ya :-)