PBAKL 2021 Bahagian 1

Saja nak update pembelian aje...
Mama Yan beli semasa Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2021...
Beli melalui platform shopee aje...
Penghantaran pantas...
Harga buku pun ada diskaun..

Tengok tu.... murah sangat sangat dari harga asal kan...



Dua buah buku tulisan Fatinilam Sari Ahmad. Mama Yan suka tulisannya...bahasanya... kena dengan selera olskul MY..hahaha


Saifudin Jalis... ni kalau dah termula dengan salah satu daripada siri Laksamana Sunan ni...
Memang akan ada feel nak memiliki semua...
Tapi yang Saifudin Jalis ni takde diskaun... harga asal. 

Tapi ketiga tiga buku ni Mama Yan belum khatam...
Dah khatam nanti MY upload review okay...



 

12 Comments

  1. untung betul beli online kat shopee. untung bila ada potongan harga tu. Selamat membaca kakyan

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi kedai buku yg tersohor kat angsana tu.... seposen pun takleh kurang kalau takde kad ahli....hihihi

      Delete
  2. Mmg untung beli kat shopee kalau free postage... hihi... postage ke sarawak membunuhku.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. postage la mahal sikit kat malaysia timur... tapi kalau beli dr China, mahal juga ke berbanding semenanjung?

      Delete
  3. Memang berbaloi beli kat shopee. Yang free shipping tu lagi bagus. Memang puas hati gila. Selamat membaca kak yan! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah banyak banyak beli buku..kerja pun menimbun datang.

      Delete
  4. selamat membaca MY, belilah buku saya jugak kat shopee, free postage rasanya ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. life luggage tu kan? dah cari hari tu.. tak timbul pula kat shopee

      Delete
  5. selamat membaca.. nanti review tau :)

    ReplyDelete
  6. wah saifudin jalis..skang jugak bukak shopee

    ReplyDelete

terima kasih, sila komen lagi :-)