PBAKL 2021 - BAHAGIAN 2

Kali ni Mama Yan beli di Karangkraf Mall melalui platform shopee  juga...
Dan kali ni Mama Yan membeli 5 buah buku tulisan Ramlee Awang Murshid dan sebuah lagu buku dari novelis Anis Ayuni.
Yang ni pun ada diskaun diskaun juga..
Ye..siapa aje yang tak suka diskaun kannn....
Tapi ni semua buku lama...
sebab sebenarnya Mama Yan dah lama tak membeli novel masa tengah struggle dengan kerja dan anak anak kecik...
Sekarang ni MY lebih banyak kerja dari rumah...
So..ada la masa sikit nak membaca dalam kereta sambil sambil tunggu anak keluar kelas...


Novel Rahsia Perindu tu...Mama Yan macam pernah beli satu ketika dulu...
Tapi dah hilang...
Sempat baca sekali je..
Entah la ke mana perginya...

Novel Cinta Sufi tu pula..
Memang dah lama nak beli...
Dengan adanya Cinta Suci tu... Maka lengkaplah siri Laksaman Sunan...

Legasi Tombiruo tu merupakan sambungan kepada trilogi Tombiruo sebelum ni...
Mama Yan dah jual Mama Yan punya Novel Tombiruo..
tetiba menyesal lak jual..
hahaha...

Mama Yan baru habis baca Novel 'Cinta Sufi' je...
Lagi 5 novel belum mula pun lagi...
Tak tahu bila nak bermula sebab sekarang dah sibuk dengan akaun dan income tax.
tunggu siap e filing la agaknya...

Semoga Allah permudahkan segala urusan kita 
Aminnn



 

7 Comments

  1. wow, rajin akk beli novel di shopee yee

    ReplyDelete
  2. Banyak koleksi buku kak yan membeli di shopee hehehe.
    Aamiin, semoga urusan kita semua dipermudahkan oleh Allah :)

    ReplyDelete
  3. Tudiaaa sekali kakyan memborong. Syok membeli ada diskaun. Tak mampu nak tahan. hihi

    ReplyDelete
  4. rajinnyer baca buku novel cinta tu mak yan... 😅

    ReplyDelete
  5. wahhh bnyk nyaaa dia borong buku... nk pinjam boleh? heheh

    ReplyDelete
  6. tumbiro.... teringin nak tau 2nd story dia

    ReplyDelete
  7. favourite author mama juga tu. buku dia semua mama ada kecuali kasyaf

    ReplyDelete

terima kasih, sila komen lagi :-)