Lovestruck in the City


Tajuk : Lovestruck in The City / City Couple's Way of Love
Pengarah : Park Shin Woo
Penulis : Jung Hyun Jung, Jung Da Yeon
Network : Kakao TV, Netflix
JUmlah Episod : 12
Tarikh Tayangan Netflix : 22 Disember 2020

Pelakon Utama: 
* Ji Chang-wook (Park Jae-won)
* Kim Ji-Won (Lee Eun-O)


Ni drama komedi romantik... 
Mengisahkan seorang arkitek, Park Jae-won yang jatuh cinta kat Lee Eun O.
Drama ringan..
Musim Covid ni diorang pun payah nak buat drama berat agaknya..
Drama berat kan kena ada banyak sesi latihan, 
script reading, dan lain lain lagi.



Tak sabar nak tunggu kat netflix.
Itulah bahana bila dah termula minat hero Korea.
Tapi takpe..
hero yang bertakhta kat hati tetap Jawarea...





 





 

4 Comments

  1. Lagi sebelas hari ada kat neflix. Eza pun memang tak dapat nak layan cerita berat-berat sekarang ni. Nak santai saja. Terima kasih atas perkongsian. :)

    ReplyDelete
  2. cite komedi romantik..okayla boleh layan hehee :)

    ReplyDelete
  3. Nampak serasi la hero dgn heroin

    ReplyDelete
  4. Wahh ada Choi Min Ho juga ye. Lama tak tengok lakonan dia.

    ReplyDelete

terima kasih, sila komen lagi :-)